Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Δέκα λεπτά υπόθεση…!!

Ό,τι δεν έκαναν σε όλο το παιχνίδι, έκαναν σε ένα δεκάλεπτο Απόλλωνας Σμύρνης και Καλλιθέα, με τους πρώτους να επικρατούν τελικά 2-1 και να πανηγυρίζουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Δέκα λεπτά υπόθεση…
Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι ο Απόλλωνας Σμύρνης χρειάστηκε δέκα λεπτά για να επικρατήσει 2-1 της Καλλιθέας και αν πανηγυρίσει την πρόκριση του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το εύθραυστο 1-1 του πρώτου ματς έδινε ελαφρύ πλεονέκτημα στους γηπεδούχους, που θέλησαν να το… επιβεβαιώσουν με επιβλητικό τρόπο.

Βέβαια, η Καλλιθέα ήταν αυτή που είχε το πάνω χέρι στο πρώτο μισό του ματς, όμως στην επανάληψη ο Απόλλωνας πήρε τα πάνω του και περιόρισε αρκετά τους φιλοξενούμενους.

Έπρεπε όμως, να περιμένουμε μέχρι το 80΄ για να πάρει «φωτιά» το ματς. Ο Ανγκούλο στο 83’ άνοιξε το σκορ με πλασέ από κοντά, μετά από ασίστ του Βέντερσον, ενώ στο 89’ ο Γκονζάλες με τον ίδιο τρόπο διπλασίασε τα τέρματα.

Τρία λεπτά αργότερα ο Λαγός αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για τους γηπεδούχους, αφήνοντας το περιθώριο στους φιλοξενούμενους να μειώσουν με σουτ του Πίκολο έξω απ’ την περιοχή.

Απόλλων Σμύρνης ( Κωστένογλου): Πίτκας, Κυριάκος, Γκόλιας, Κύργιας, Γεωργίου, Χατζής, Γκονζάλες, Φαρινόλα (46' Βάντερσον), Νανία, Αλίπιο (46' Λαγός), Κυβελίδης (78' Ανγκούλο).

Καλλιθεάς (Ηλιόπουλος): Λυμπερόπουλος, Λεβέντης (75' Βεζιρτζόγλου), Παγώνης, Μπριλάκης, Πίκολο, Ρουσάκης, Κατσικογιάννης, Μπέλης (63' Ρόχας), Μιχαλόπουλος, Μασάδο, Πιτταράς (63' Σταματάκος).
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: