Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Κομμένα τ’ αστεία!!

Ένας σοβαρός και κυρίαρχος ΠΑΟΚ δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στη Νίκη Βόλου, επικρατώντας με άνεση 3-0 στην άδεια Τούμπα. Αθανασιάδης, Περέιρα και Μακ οι σκόρερ του. Πλήγμα με Τζαβέλλα.

Κομμένα τ’ αστεία
Ο ΠΑΟΚ δεν αστειεύεται. Και ούτε προτίθεται ν’ απωλέσει άλλους βαθμούς στην Τούμπα.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» πήρε την πρώτη εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας της Νίκης Βόλου.

Ο Αθανασιάδης (22') ξεκίνησε να κάνει... απόσβεση του νέου συμβολαίου, ο Περέιρα (47') σημείωσε ένα ακόμα τέρμα με τα «ασπρόμαυρα» και ο Μακ (80') από την άσπρη βούλα διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Πλήγμα με τον Τζαβέλλα, ο οποίος αντικαστάθηκε στο ημίχρονο, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για θλάση β' βαθμού στον αριστερό προσαγωγό.

Άπαντες πλέον συγκεντρώνονται στο πρώτο παιχνίδι των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στην Ντιναμό Μινσκ την ερχόμενη Πέμπτη.

Το ματς:

Για άλλο ένα εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος οι κερκίδες της Τούμπας ήταν άδειες. Αυτή τη φορά όμως οι παίκτες του Άγγελου Αναστασιάδη φρόντισαν να διώξουν την «παγωμάρα» των κενών καθισμάτων, δείχνοντας από την αρχή ότι δεν έχουν καμιά διάθεση να διακινδυνέψουν τη νίκη μέσα στο σπίτι τους -όπως συνέβη με την Καλλονή στην πρεμιέρα.

Από τα πρώτα λεπτά μετέφεραν την δράση στο 1/3 του γηπέδου, με τους φιλοξενούμενους να οπισθοχωρούν προσπαθώντας να κλείσουν τους διαδρόμους προς την εστία τους. Επιτιθέμενοι κυρίως από το δεξί άκρο δημιούργησαν αρκετές φορές επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη περιοχή. Αλλά είχαν πρόβλημα στην τελική προσπάθεια.

Κυρίως με τον Στέφανο Αθανασιάδη που έμοιαζε αγχωμένος να πετύχει ένα γκολ ξεκινώντας με το καλησπέρα να… εξαργυρώνει το νέο του συμβόλαιο. Και έπειτα από τρεις στιγμές που τα τερτίπια της μπάλας δεν του το επέτρεψαν, εν τέλει κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Ταμπάκη.

Το πείσμα του Κλάους και η καθολική υπεροχή των ασπρόμαυρων επιβραβεύτηκαν. Όμως άξιζαν τουλάχιστον ένα ακόμα τέρμα βάσει της εμφάνισής τους. Και το πέτυχαν με την επιστροφή τους από τα αποδυτήρια. Ο Περέιρα "τρύπησε" την άμυνα της Νίκης Βόλου και με κοντινή προβολή έστειλε ξανά την μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα του ανήμπορου ν' αντιδράσει Ταμπάκη.

Ο ΠΑΟΚ έδειξε ό,τι έπρεπε να κάνει και στην πρεμιέρα με την Καλλονή. Να καθαρίσει με συνοπτικές διαδικασίες το ματς. Η εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μακ δέκα λεπτά πριν από το φινάλε, ήρθε απλά να διαμορφώσει το τελικό 3-0 στον δείκτη του σκορ.



Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Άγγελος Αναστασιάδης): Γλύκος, Τζαβέλλας (46’ λ.τρ. Κατσικάς), Βίτορ, Σκόνδρας, Ρατς, Τζιόλης (76’ Μάρτενς), Κάτσε, Σαλπιγγίδης (64’ Τζανδάρης), Μακ, Περέιρα, Αθανασιάδης.

Στον πάγκο: Γιακουμής, Σπυρόπουλος, Παπαδόπουλος, Κουλούρης.

Νίκη Βόλου (Βίλιαν Φλουτ): Ταμπάκης, Μαρινάκης, Σωτηράκος (24’ λ.τρ. Μαχλελής), Αργύρης, Ίβενς, Μέτσε, Λάουξ, Κοτσαρίδης, Μουζακίτης, Γιαννιτσάνης (51’ Σταμπολζίεφ), Σκούρτης (83' Κορέτα).

Στον πάγκο: Ταΐρης, Καρασαλίδης, Κυζιρίδης, Ροτζέριο.

Διαιτητής: Κύζας (Δράμας),
Βοηθοί: Σίπκας (Πέλλας), Πασχάλης (Ηπείρου)
4ος: Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας)
Γήπεδο: Τούμπα
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: