Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Μίτσελ: «Έχω αποφασίσει»

Αποφασισμένος να μην αλλάξει την ταυτότητα του Ολυμπιακού ενόψει Ατλέτικο εμφανίστηκε ο Μίτσελ. «Θα μιλούσαμε για πολλά γκολ αν δεν έπαιζε ο Λορία», είπε για τη νίκη απέναντι στον ΟΦΗ.

Μίτσελ: «Έχω αποφασίσει»
Ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές από τη νίκη αλλά και την εμφάνιση απέναντι στον ΟΦΗ εμφανίστηκε ο Μίτσελ. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, τόνισε πως έχει καταλήξει στο τρόπο που θα παίξουν οι Πειραιώτες στο ματς της πρεμιέρας του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον Κώστα Μήτρογλου αλλά και στους Μποτία και Εντινγκά, που προφυλάχθηκαν για το ματς με τους «ροχιμπλάνκος».

Αναλυτικά


Για το παιχνίδι και τους παίκτες που έπαιξαν για πρώτη φορά:

«Η αλήθεια είναι πως το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό. Είχαμε πίεση, καλή κυκλοφορία της μπάλας μετά την δύσκολη αρχή και πολλές ευκαιρίες. Είχαμε καλό ρυθμό και εάν δεν έπαιζε ο Λορία σήμερα θα μιλούσαμε για πολλά γκολ»

Για τον Μήτρογλου:
«Είδαμε πως τον Μήτρογλου τον αγαπά ο κόσμος. Είμαστε διαφορετικοί με αυτόν, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον Διαμαντάκο ο οποίος δουλεύει πολύ σκληρά και είμαστε ικανοποιημένοι από αυτόν».

Για την τακτική με την Ατλέτικο:

«Όχι δεν θα αλλάξω την ιδέα που έχω επειδή η Ατλέτικο νίκησε τη Ρεάλ. Η Ατλέτικο δεν αλλάζει ποτέ ανεξάρτητα με τον αντίπαλο. Είναι μια ομάδα, πολύ καλή, παράξενη όμως γιατί αν και ξέρεις πως παίζει δύσκολα μπορείς να την αντιμετωπίσεις. Φυσικά και έχω αποφασίσει πως θα παίξουμε».

Για τους τραυματίες ενόψει Ατλέτικο:
«Το καλό είναι ότι δεν χάσαμε κάποιον από τους παίκτες μας. Δεν θέλαμε να ρισκάρουμε με τον Μποτία. Ο Εντινγκά γύρισε αργά. Αυτός που δύσκολα θα προλάβει είναι ο Μανιάτης».

Για τις κακές πρεμιέρες που έχει ο Ολυμπιακός στο Τσάμπιονς Λιγκ…

«Τα τρία τελευταία χρόνια δεν είχαμε περάσει και τους ομίλους. Αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να χάσουμε το πρώτο παιχνίδι τότε… Εμείς θα προσπαθήσουμε να δώσουμε την απάντησή μας σε μια ομάδα η οποία είναι από τις καλύτερες στην Ευρώπη και φιναλίστ της διοργάνωσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: