Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Ντουρμάζ: «Έχουμε καλή ψυχολογία»

Με καλή ψυχολογία πάει ο Ολυμπιακός κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, όπως δήλωσε ο Τζίμι Ντουρμάζ μετά τη νίκη (3-0) επί του ΟΦΗ.

Ντουρμάζ: «Έχουμε καλή ψυχολογία»
Παιχνίδι με το παιχνίδι θα γίνεται καλύτερος ο Τζίμι Ντουρμάζ, όπως δήλωσε ο ίδιος μετά τη νίκη (3-0) του Ολυμπιακού επί του ΟΦΗ.

Ο Σουηδός εξτρέμ τόνισε πως το ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα ήταν δύσκολο, ενώ αναφορικά με την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League είπε πως οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα αγωνιστούμε την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τζίμι Ντουρμάζ:

«Πιστεύω πως είναι σημαντικό το γεγονός πως βάλαμε δύο γκολ στο πρώτο μέρος απέναντι σε μία ομάδα που αμύνεται συνεχώς. Κάτι που μας δυσκόλευε. Με το πρώτο γκολ, όμως, μας έφυγε το άγχος και μετά είχαμε ευκαιρίες και για άλλα γκολ.

Το Champions League είναι μία κορυφαία διοργάνωση και όλες οι ομάδες που αγωνίζονται εκεί είναι εξαιρετικές. Είναι δύσκολα όλα τα ματς. Αυτή την στιγμή νιώθουμε αρκετά καλά, είμαστε σε καλή φάση και θεωρώ πως έχουμε κάνει εξαιρετική και σωστή προετοιμασία ενόψει Ατλέτικο Μαδρίτης. Γύρισαν και οι διεθνείς μας, δουλεύουμε καλά και είμαι αισιόδοξος. Ελπίζω να κάνουμε ένα καλό μας απέναντι στην Ατλέτικο.

Το πρώτο μου παιχνίδι, απέναντι στον Παναιτωλικό, ήταν δύσκολο για εμένα, κόντρα σε μία ομάδα που ήταν ανταγωνιστική στην έδρα της. Δεν είμαι 100% έτοιμος, θέλω δουλειά ακόμη, αλλά από παιχνίδι σε παιχνίδι θα είμαι καλύτερος. Δεν τα πήγα καλά στο προηγούμενο ματς, είχα χάσει και προπονήσεις με την ομάδα, αλλά είναι θέμα χρόνου το να βελτιώνομαι και να εξοικειώνομαι περισσότερο με την ομάδα.

Και εμείς κερδίσαμε με 3-0 τον ΟΦΗ, και εμείς έχουμε καλή ψυχολογία, ασχέτως το ότι κέρδισε η Ατλέτικο μέσα στην έδρα της Ρεάλ (2-1). Θα έχουν σίγουρα καλή ψυχολογία, αλλά το ίδιο καλή ψυχολογία διαθέτουμε και εμείς
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: