Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Ξεκινάει το δύσκολο ταξίδι…!!

Ο Γολγοθάς του Άρη με στόχο την άμεση επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα ξεκινάει σήμερα, με τους Θεσσαλονικείς να υποδέχονται την Καστοριά. Αρκετός κόσμος αναμένεται να δώσει το «παρών» στο Βικελίδης.

Ξεκινάει το δύσκολο ταξίδι…
Το παράξενο ταξίδι του Αρη στη Γ' Εθνική ξεκινάει σήμερα από το «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στην Καστοριά (17:00), έχοντας ως στόχο την άνοδο στη Football League και στη συνέχεια στη Σούπερ Λίγκα.

Μετά από 33 χρόνια στην επαγγελματική κατηγορία οι Θεσσαλονικείς καλούνται να δώσουν ένα δύσκολο αγώνα, με τον δρόμο να είναι μακρύς και… ανηφορικός.

Παράλληλα, οι επίσημες υποχρεώσεις δεν ξεκινούν με τον καλύτερο τρόπο για τους «κίτρινους», αφού δεν κατάφεραν να συμπληρώσουν ούτε 18άδα.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης υπολογίζει τους: Μπαϊμάκη, Ιακωβίδη, Ψυχογιό, Λιόλιο, Λιόνη, Γιαννίτση, Γκόλια, Λεμονή, Σουνά, Σταυρόπουλο, Ρένια, Καπνίδη, Ντούγκα, Μαζουλουξή, Βασιλόπουλο, Χουζούρη και Συμεωνίδη.

Ωστόσο, σε αυτή τους την προσπάθεια οι νεαροί – κατά κύριο λόγο – παίκτες του Άρη δεν θα είναι μόνοι τους, αφού στις τάξεις των οπαδών επικρατεί ξεσηκωμός για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ενώ εντυπωσιακή είναι και η ανταπόκρισή τους στα καρτελάκια στήριξης (διαρκείας) του ποδοσφαιρικού τμήματος, καθώς μέσα σε τρεις μέρες έχουν διατεθεί περισσότερα από 600.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: