Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

«Θα μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλο τέρμα»

Συγχαρητήρια στους παίκτες του, παρά την ήττα από την Βέροια έδωσε ο τεχνικός της Κέρκυρας, Μιχάλης Γρηγορίου και τόνισε ότι θα μπορούσε να σκοράρει ακόμη ένα τέρμα η ομάδα του.

«Θα μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλο τέρμα»
Χωρίς διάθεση για πολλά λόγια εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου του ματς, Βέροια-Κέρκυρα (2-1) ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Μιχάλης Γρηγορίου. Ο 41χρονος τεχνικός μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του, παρά την ήττα και τόνισε πως η ομάδα του θα μπορούσε να είχε σημειώσει ακόμη ένα τέρμα.

«Γνωρίζαμε ότι η Βέροια είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για εμάς, αφού προηγηθήκαμε πολύ νωρίς. Ωστόσο χωρίς να απειληθούμε ιδιαίτερα, δεχθήκαμε γκολ από μια αδράνεια και ξαναβάλαμε τη Βέροια στο παιχνίδι. Στην επανάληψη η Βέροια μας πίεσε περισσότερο, εμείς δεν κρατήσαμε την μπάλα όπως συνηθίζουμε και δεχθήκαμε ένα ακόμα γκολ από μια εξαιρετική ενέργεια. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι εμείς κάποιο τέρμα αλλά δεν τα καταφέραμε. Συγχαρητήρια στα παιδιά, κοιτάμε την συνέχεια», σχολίασε ο Γρηγορίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: