Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Κλάους είναι ο καλύτερος Έλληνας φορ...!!

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο www.sport-fm.gr για τον Στέφανο Αθανασιάδη και την ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ.

Ο Κλάους είναι ο καλύτερος Έλληνας φορ...
Το σοβιετικό σύστημα, αυτό που μοιράζει αρχικά τα εκατομμύρια και μετά κλείνει τη στρόφιγγα, δεν αλλάζει. Δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει. Πώς να μάθεις καινούργια κόλπα σε γέρικο σκυλί;

Ο Ιβάν- Ιωάννης, άλλωστε, έχει ηθική υποχρέωση στους πνευματικούς γονείς, να ακολουθήσει, χωρίς παρέκκλιση, το ίδιο πλάνο λειτουργίας κι ας προσέλαβε τον Τζακ των αυξημένων αρμοδιοτήτων.

Αν ο Τζακ είχε πραγματικά αυξημένες αρμοδιότητες, ίσως να μην είχε εξελιχθεί σε σίριαλ το θέμα με τον Αθανασιάδη.

Και τώρα, λοιπόν, που ήταν ότι συμφωνούν σε γενικές γραμμές, έπρεπε η μπαμπούσκα της ΠΑΕ να επικοινωνήσει με τον μεγάλο πατερούλη και να πάρει το ΟΚ ή να ακούσει τα σχολιανά της στην εισήγηση για την οριστική συμφωνία σε ένα ποσό που είναι πολύ μακριά από την αρχική πρόταση του Ιβάν.

Ό,τι και να λέμε, όσα πρόσωπα κι αν αλλάξουν, τίποτε δεν πρόκειται να αλλάξει από το γνωστό τρόπο, που δημιουργεί συνεχή προβλήματα και φθείρει τον ΠΑΟΚ, που δεν υπογράφει άμεσα ούτε τον προπονητή που επιλέγει, ούτε τον παίκτη που αποφασίζει να φέρει στην ομάδα, ούτε και τον Κλάους, επικυρώνοντας ουσιαστικά τις αποφάσεις που λαμβάνει ο ίδιος ο μηχανισμός του ΠΑΟΚ. Είναι μάλλον ευχάριστο για όλους εμάς που έχουμε τροφή για αρκετό καιρό, αλλά, από ένα σημείο και μετά καταντά βαρετό και ρουτινιάζεις.

Αν τα ποσά που ακούγονται, τα 600-700 χιλιάρικα που δίνονται σε έναν ποδοσφαιριστή, που τα δύο πρώτα χρόνια του ζάμπλουτου Ιβάν - Ιωάννη αμειβόταν με το 1/4, θα πρέπει να έχουν σκεφτεί ότι διαθέτουν τον καλύτερο φορ του ελληνικού πρωταθλήματος.

Δεν απομένει, παρά ο Αθανασιάδης να αποδείξει το αληθές της προηγούμενης διαπίστωσης, παίζοντας στα επίπεδα του Μπεργκ (παίρνει τα μισά) και του καλού Μήτρογλου, από τον οποίο άλλωστε, διεκδικεί τη θέση στην Εθνική. Γιατί, κάπως έτσι θα γίνονται πλέον οι συγκρίσεις. Πως αλλιώς.

Μέχρι πριν, με δεδομένο ότι έπαιρνε λιγότερα χρήματα από τους άλλους, δεν είχε να αποδείξει τα ίδια πράγματα. Ήταν χαμηλόμισθος και αδικημένος.

Τώρα, τα δεδομένα αλλάζουν.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: