Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Κάθε αρχή και δύσκολη!!

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για την δύσκολη αρχή στην Γ εθνική, την στήριξη που απαιτείται σε όσους ανέλαβαν και τους..."επενδυτές"!
Μετά από περίπου ένα πεντάμηνο, στα μέσα της εβδομάδας που έφτασε πλέον στο τέλος της, ο κόσμος του ΑΡΗ έμαθε ποια θα είναι η επόμενη μέρα. Η αλήθεια είναι όλοι το έβλεπαν να έρχεται, αλλά κανείς δεν ήθελε πραγματικά να το πιστέψει.
Από την στιγμή που η ομάδα βρίσκεται στην Γ εθνική, όλα πλέον έχουν πάρει τον δρόμο τους σε σχέση με τους πρώην και το παρελθόν. Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες αναλύσεις πάνω σε αυτό. Θα το αντιληφθούν όλοι πολύ σύντομα το τι θα ακολουθήσει.
Η ουσία είναι ότι ο ΑΡΗΣ ξεκινάει κόντρα στην Καστοριά μία προσπάθεια δύσκολη που όμως πρέπει σε δυο χρόνια να τον έχει φέρει στον φυσικό του χώρο, καθαρό από χρέη και όλοι ευελπιστούν με το...μυαλό, αλλά και το χρήμα ενός ισχυρού επενδυτή να τον οδηγήσει σε επιτυχίες.
Σήμερα ο ΑΡΗΣ θα παίξει με τα παιδιά που σήκωσαν το βάρος όλο το καλοκαίρι και μάλιστα χωρίς τον καλύτερό του παίκτη που έχει πέσει θύμα του παραλογισμού από την μία της ΕΠΟ και από την άλλη της καταστροφικής εβδομάδας αναμονής, όταν αν και στην Β εθνική ο Σκόρδας δεν κατέθεσε το συμβόλαιό του ( ο Στεφανίδης δεν μπορούσε νωρίτερα καθώς δεν είχε φορολογική που δόθηκε με απόφαση της Βουλής σε όλες τις ομάδες στις 28-8).
Αν το είχε κάνει τώρα δεν θα υπήρχε πρόβλημα με την συμμετοχή του. Ελπίδα των κίτρινων βέβαια είναι να πάρει το ΟΚ μέσα στην εβδομάδα, διαφορετικά πάμε για Γενάρη.
Κόντρα στην Καστοριά ο ΑΡΗΣ θέλει τη νίκη έστω με μισό...μηδέν. Θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό καθώς από βδομάδα η ενίσχυση θα είναι πολύ μεγάλη για τα δεδομένα της κατηγορίας.
Κόντρα στην μίρλα, την γκρίνια και την εσωστρέφεια θέλει ηρεμία και αυτή μπορεί να έρθει μόνο αν στηριχθούν οι άνθρωποι που ανέλαβαν να τρέξουν το τμήμα. Ήδη υπήρξε ένα σημαντικότατο λάθος με την περίπτωση των “επενδυτών” που έφυγαν κακήν κακώς από την Λάρισα και έχουν αποκτήσει...προμόσιον στην Θεσσαλονίκη από ορισμένους που νοιάζονται με απόλυτη...αντικειμενικότητα για τον ΑΡΗ.
Εμένα το θέμα μου δεν είναι τι έκαναν στην Λάρισα. Το θέμα μου είναι ότι πριν δυο μήνες συναντήθηκαν με τους ανθρώπους της ΚΜΑ και του ΑΣ, υποσχέθηκαν εγγυητικές και χρήμα, αντάλλαξαν e-mail και μόλις έφτασε η ώρα να παρουσιάσουν τις εγγυητικές και το χρήμα, χάθηκαν από προσώπου γης.
Αν και πολύ πρόσφατα όλα αυτά, ορισμένοι που το όνομα του ΑΡΗ το χρησιμοποιούν ιδιωτικά μόνο  όταν συμπεριλαμβάνεται σε υβριστικά συνθήματα της αγαπημένης τους ομάδας, βρήκαν το επιχείρημα ότι όλα τα ΜΜΕ που αναφέρονται στον Λουίς Όλιβερ (με πραγματικά περιστατικά και γεγονότα) το κάνουν για να μην τους φύγει ο ΑΡΗΣ από τα χέρια τους.
Πέρα βέβαια από την αστειότητα του θέματος γιατί κάποιοι προμοτάρουν έναν...επενδυτή που ΑΠΕΤΥΧΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ ΣΕ ΧΕΡΕΘ, ΚΑΡΤΑΓΕΝΑ, ΜΠΕΤΙΣ και έφυγε λόγω οικονομικών προβλημάτων (προφανώς από...κακούς Ισπανούς συναδέλφους που ήθελαν να ελέγχουν τις ισπανικές ομάδες), έχει ο... μπαμπάς καταδικαστικές αποφάσεις, εκτέθηκε ανεπανόρθωτα στην Λάρισα, φάνηκε ανακόλουθος σε όσα υποσχέθηκε σε ΚΜΑ και ΑΣ προ δυο μηνών; Μήπως προσπαθούν να πάρουν τον ΑΡΗ στα χέρια τους, αλλά ποντάρουν πάντα σε...κουτσά άλογα; Θα επανέλθω...
ΥΓ1 Τιμής ένεκεν υστερόγραφο στον φίλο οπαδό του συμπολίτη που είδαμε μαζί το αρειανάκι Βασιλική Νταντά και μου αποκάλυψε ότι είμαι υπεύθυνος για πολλά βράδια που έμεινε ξύπνιος και... εκνευρισμένος από τα γραφόμενά μου! Υπόσχομαι να συνεχίσω στο ίδιο τέμπο, τώρα που αναμένεται μετά από 8 χρόνια να ξεπαγώσουν κάποια χρέη...
ΥΓ2 Το λάθος του Παπαγεωργίου δεν ήταν φυσικά ότι μίλησε με τον Ισπανό. ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να μιλήσει με όλους είναι. Το λάθος ήταν από την μία ότι δεν ενημέρωσε τον Γαλανό, ότι δεν έψαξε να δει ποιος είναι αυτός που θα συναντήσει και το κυριότερο ότι στα εισερχόμενα του ΑΣ υπήρχαν περίπου 50 e-mail με τον συγκεκριμένο που κατέληγαν σε έρευνα της Νικολούλη όταν του ζητήθηκε να προσκομίσει εγγυητική 2,5 εκ ευρώ για να αναλάβει ως αξιόχρεος επενδυτής μέσω του 106ια. Τότε όμως η εγγυητική θα έπρεπε να κατατεθεί στο δικαστήριο και ο νοών νοείτω...
ΥΓ3 1000 διαρκείας ήδη στην Γ εθνική χωρίς τα συνδεσμικά μέσα σε 3 μέρες. Έτσι απλά...
ΥΓ4 Ένα μπράβο και ένα καλή επιτυχία σε Καλαιτζίδη και τα παιδιά που έμειναν στην ομάδα. Αυτό όλοι πρέπει να το θυμόμαστε πάντα...
ΥΓ5 Άρχισαν οι μηνύσεις και για τα γραφόμενα στο FB από τον πρώην. Κάποιοι θα γίνουν πιο προσεκτικοί πλέον και καλά θα κάνουν γιατί νόμιζαν ότι ανώνυμα και με την...κουκούλα του ίντερνετ θα μπορούσαν να γράφουν ότι θέλουν. Αμ δε...

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: