Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Με Αλαφούζο και χωρίς εκπλήξεις!!

Με τις αναμενόμενες απουσίες των Μπεργκ, Ρισβάνη και Σπυρόπουλου, αλλά παρόντα τον Γ.Αλαφούζο που μίλησε με τον Αναστασίου και παίκτες, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού εν όψει Καλλονής.

Με Αλαφούζο και χωρίς εκπλήξεις
Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού στο Κορωπί για την αναμέτρηση της Κυριακής με την Καλλονή στη Μυτιλήνη (20:30).

Το «παρών» στο αθλητικό κέντρο της ομάδας έδωσε ο Γιάννης Αλαφούζος, που παρακολούθησε την προπόνηση και συνομίλησε με τον Γιάννη Αναστασίου και ορισμένους παίκτες. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ δεν θα ακολουθήσει την ομάδα λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων, αλλά είναι πάντα κοντά της.

Όπως αναμενόταν, στην Αθήνα θα μείνουν οι Μπεργκ και Ρισβάνης που έκαναν ατομικό, αλλά και ο Σπυρόπουλος που άρχισε θεραπεία. Στην 20μελή αποστολή της ομάδας συμπεριλήφθηκαν οι: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Νάνο, Μέντες, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Μπαϊράμι, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης, και Μπούι. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: