Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Ούτε στο… σπίτι του!!

Στην έδρα του τα βρήκε σκούρα, όμως στη ρεβάνς ο Ηρακλής Ψαχνών επικράτησε 2-0 της Επισκοπής και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. «Καθάρισε» τον Αχαρναϊκό και πέρασε ο Φωστήρας.

Ούτε στο… σπίτι του
Η Επισκοπή είχε το πλεονέκτημα απ’ το πρώτο ματς (1-1), όμως ο Ηρακλής Ψαχνών ήταν αυτός που επιβλήθηκε στη ρεβάνς και με το 2-0 πανηγύρισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Η ομάδα των Ψαχνών «διέλυσε» το πλεονέκτημα που είχε ανακτήσει στο πρώτο ματς η Επισκοπή και επιβλήθηκαν από νωρίς. Στο 28’ ο Ποσίνκοβιτς άνοιξε το σκορ, μετά από εκτέλεση φάουλ του Πατσατζόγλου.

Λίγο πριν το φινάλε του ματς, οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, μετά από ανατροπή του Μανουσάκη στον Νάκα.

Η φάση που… άναψε τα αίματα όμως, έγινε στο 46’, όταν οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για πέναλτι σε ανατροπή στον Ράντοβιτς. Από κει και πέρα, ο ρυθμός του ματς έπεσε και ο Ηρακλής «κλείδωσε» την πρόκριση.

Επισκοπή (Κ. Ανυφαντάκης): Γουναρίδης, Δελήμπασης, Σπανός, Μποτωνάκης, Λάμπρου (68' Πετράκος), Δουμάνης (23' λ.τ Βιτώρος), Πυθαρούλης, Βιγιαφάνε, Βουρβαχάκης, Μανουσάκης (46' Δρακάκης), Ράντοβιτς.

Ηρακλής Ψαχνών (Γ. Κούτσης): Μελίσσας, Παπαδόπουλος, Μπακομήτρος, Παλαιολόγος, Χ. Πατσατζόγλου, Νάκας, Φλίγκος, Ραπτάκης, Παληγεώργος, Γουόρντεν, Ποσίνκοβιτς (90+2' Πολίτης).

Ο Φωστήρας «καθάρισε» από νωρίς την πρόκριση επί του Αχαρναϊκού, με τον Τσεμπέτσι να πετυχαίνει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 21’ με σουτ εκτός περιοχής.

Τρομερή ευκαιρία να «κλέψει» την πρόκριση έχασαν οι φιλοξενούμενοι στο 45’. Ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι σε χέρι του Ματσούκα, όμως ο Γκέκας δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, αφού απέκρουσε ο Γέσιτς.

Φωστήρας (Κ. Βαζέχα): Γκέκας, Γρομητσάρης, Κακαράς, Κρητικός, Ματσούκας, Μουστογιάννης (67' Θ. Μπαστάνης), Ν. Μπέλερης, Μπίρης (81' Μουκίδης), Μήτκας (75' Ραμά), Τεγούσης, Τσεμπέτσι.

Αχαρναϊκός (Γ. Βαζάκας): Παγούδης, Καλογερόπουλος (55' Κοντογουλίδης), Ζώνας, Ταμπάκης, Μωυσιάδης, Γέσιτς, Αθανασίου (62' Ιορδανίδης), Ιωαννίδης, Μανουσάκης, Στουρνάρας (85' Ζωγράφος), Καλαμιώτης. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: