Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Το «καμπανάκι» και οι… επιστροφές!

Την προσοχή των παικτών του ΠΑΟΚ μέχρι την επόμενη διακοπή του πρωταθλήματος επέστησε ο Άγγελος Αναστασιάδης, ο οποίος βλέπει τα αγωνιστικά προβλήματα στην ομάδα να μειώνονται.

Το «καμπανάκι» και οι… επιστροφές
«Εκείνο που έχει σημασία - επαναλαμβάνω - είναι να είμαστε πολύ σοβαροί, πολύ πειθαρχημένοι γιατί έχουμε πολύ λίγο χρόνο να προετοιμαστούμε. Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχει η ομάδα. Μέχρι και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είμαστε συνέχεια οριακά, στις ώρες», τόνισε ο Άγγελος Αναστασιάδης στη Nova εν όψει του αυριανού αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρινίο.

Ο έμπειρος προπονητής αναγνωρίζει ότι οι «κυανοκίτρινοι» είναι μια αρκετά καλή ομάδα και χρειάζεται οι ποδοσφαιριστές του να επιδείξουν τη δέουσα προσοχή, χωρίς να παρασυρθούν από το 6-1 της περασμένης Πέμπτης με την Ντιναμό Μινσκ και για αυτό τον λόγο τους έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για να μην αποπροσανατολιστούν από το αποτέλεσμα.

Από χθες ξεκίνησε η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, με τον Αναστασιάδη να έχει αρκετά ευχάριστα νέα εν όψει της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Συγκεκριμένα, ο Φακούντο Περέιρα έβγαλε όλη την προπόνηση χωρίς προβλήματα και θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για το αρχικό σχήμα.

Παράλληλα, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης έχει ξεπεράσει το αιμάτωμα από χτύπημα που δέχθηκε την Πέμπτη. Την ίδια ώρα, ο Μαντούρο επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς, ενώ ο Τζαβέλλας και ο Κωνσταντινίδης παραμένουν εκτός μάχης.

Οι Θεσσαλονικείς θα προπονηθούν το πρωί στην Τούμπα, στη συνέχεια θα γευματίσουν στο γήπεδο και από εκεί θα πετάξουν για το Άκτιο, όπου θα μεταβούν οδικώς στο Αγρίνιο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: