Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Στάνταρ… τρία!!


Την τέταρτη σερί νίκη του πέτυχε ο Ολυμπιακός τη φετινή σεζόν στο Καραϊσκάκη, έχοντας θέσει ως όριο να πετυχαίνει σε κάθε ματς τρία γκολ ανεξαρτήτως αντιπάλου.

Στάνταρ… τρία!
Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η εβδομάδα που μας πέρασε για τον Ολυμπιακό.

Οι Πειραιώτες την προηγούμενη Κυριακή επικράτησαν με σκορ 3-0 του ΟΦΗ, μεσοβδόμαδα κατάφεραν να πετύχουν σπουδαία νίκη (3-2) επί της Ατλέτικο Μαδρίτης για το Champions League και χθες το βράδυ νίκησαν πάλι με τρία γκολ τη Βέροια (3-0), περνώντας στην πρώτη θέση της Σούπερ Λίγκας.

Αν εξαιρέσουμε τον αγώνα με τον Παναιτωλικό – που ήταν ο μοναδικός μέχρι στιγμής αγώνας μακριά από το Καραϊσκάκη και έληξε ισόπαλος 1-1 – οι πρωταθλητές Ελλάδας πετυχαίνουν σε κάθε ματς τρία γκολ στην έδρα τους, αφού και στην πρεμιέρα είχαν επικρατήσει με σκορ 3-1 της Νίκης Βόλου.

Όσον αφορά τώρα το χθεσινοβραδινό ματς, υπάρχουν αρκετά θετικά στοιχεία για τον Μίτσελ και κατά συνέπεια την ομάδα του. Συγκεκριμένα, ο Παϊτίμ Κασάμι εξελίσσεται στον ηγέτη της «ερυθρόλευκης» μεσαίας γραμμής, αφού δίνει ασίστ, σκοράρει και προσπαθεί να βοηθήσει και στον ανασταλτικό τομέα.

Παράλληλα, ο Μήτρογλου σκόραρε ξανά – έστω και αν ήταν από πέναλτι – για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και αυτό θα τον βοηθήσει να αρχίζει να παίρνει τα «πάνω» του. Ωστόσο, και ο Χόρχε Μπενίτες χρίστηκε σκόρερ, εκμεταλλευόμενος την εξαιρετική πάσα του Κασάμι.

Επίσης, πολύ καλή ήταν – για δεύτερο σερί ματς – η παρουσία του Μποτία. Ξεχωριστή παραμένει η αξία του Φουστέρ, ο οποίος είναι ένας αθόρυβος «στρατιώτης» και δεν απουσιάζει στο κάλεσμα του εκάστοτε προπονητή.

Πλέον ο Ολυμπιακός μπήκε στη θέση του… οδηγού στο πρωτάθλημα και οι παίκτες θα προσπαθήσουν να τον κρατήσουν εκεί μέχρι το τέλος της σεζόν, πανηγυρίζοντας τον 42ο τίτλο στην ιστορία του συλλόγου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: