Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Ιτούδης: «Θα μπορούσε να νικήσει ο Παναθηναϊκός»

Νικήτρια έφυγε η ΤΣΣΚΑ με το... δώρο του Γκιστ, αλλά κάλλιστα θα μπορούσε να είχε πάρει το ροζ φύλλο ο Παναθηναϊκός, όπως είπε ο Δημήτρης Ιτούδης. «Υψηλό επίπεδο μπάσκετ» πρόσθεσε ο Έλληνας τεχνικός.

Ιτούδης: «Θα μπορούσε να νικήσει ο Παναθηναϊκός»
Στο υψηλό επίπεδο μπάσκετ που προσέφεραν Παναθηναϊκός και ΤΣΣΚΑ εστίασε ο Δημήτρης Ιτούδης που υπογράμμισε πως κάλλιστα θα μπορούσε το τριφύλλι να πάρει τη νίκη (αν δεν έκανε το… δώρο ο Γκιστ). Ο τεχνικός των Ρώσων αναφέρθηκε σε τεχνικά ζητήματα του αγώνα και μίλησε για το «κόψιμο» των Διαμαντίδη-Παππά.

«Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι και ελέγχαμε το ρυθμό. Ο Παναθηναϊκός έμεινε στο παιχνίδι επειδή ήταν κυρίαρχος στο επιθετικό ριμπάουντ. Τιμώρησε τα λάθη μας έβαλε μεγάλα σουτ και πήρε προβάδισμα. Ψηλώσαμε το σχήμα μας για να κόψουμε τη συνεργασία Διαμαντίδη και Παππά με τους ψηλούς του Παναθηναϊκού. Ο Φριτζόν διάβασε άψογα το σύστημα που θέλαμε να παίξουμε και μας έδωσε τη νίκη. Το παιχνίδι ήταν μεγάλου επιπέδου λόγω των παικτών και των δύο ομάδων. Θα μπορούσε κάλλιστα να έχει κερδίσει ο Παναθηναϊκός», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του άλλοτε συνεργάτη του Ομπράντοβιτς στον πράσινο πάγκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: