Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Μίτσελ: «Λύθηκε στα αποδυτήρια η παρεξήγηση»

Θέση για το περιστατικό στην φάση του πέναλτι πήρε ο Μίτσελ. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού ξεκαθάρισε ότι ο Τσόρι είναι ο εκτελεστής, ενώ ανέφερε ότι η παρεξήγηση με τον Μήτρογλου λύθηκε στα αποδυτήρια.

Μίτσελ: «Λύθηκε στα αποδυτήρια η παρεξήγηση»
Λήξαν θεωρείται ήδη το θέμα που προέκυψε με τους Μήτρογλου και Τσόρι για το ποιος θα εκτελέσει το πέναλτι στο ματς του Ολυμπιακού με την Βέροια (3-0).

Μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου, ο Μίτσελ ήταν σαφής: «Τα πέναλτι τα εκτελεί ο Τσόρι. Σήμερα υπήρξε μια παρεξήγηση η οποία λύθηκε στα αποδυτήρια. Και μέχρι νεωτέρας εντολής συνεχίζει ο Τσόρι. Όλα είναι προαποφασισμένα. Υπάρχουν εντολές οι οποίες τηρούνται».

Αναλυτικά, όσα είπε:

Για την εικόνα της ομάδας στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα: «Είναι αλήθεια ότι είχαμε προβλήματα. Αλλά και πριν από το δεύτερο γκολ είχαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Αυτό που μας έλειπε είναι το να δημιουργήσουμε μια φάση και να την τελειώσουμε. Αυτό ήταν το αρνητικό σημείο μέσα σε μια καταπληκτική εβδομάδα. Σήμερα βάλαμε τρία γκολ απέναντι σε μια καλή ομάδα η οποία μας δημιούργησε προβλήματα. Η κατάσταση ήταν σχεδόν πάντα υπό έλεγχο. Έπρεπε να κάνουμε κάποιες αλλαγές όμως. Η Βέροια είναι η απόδειξη ότι το ελληνικό πρωτάθλημα βελτιώνεται. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι».

Για την εμφάνιση του Μπενίτες: «Όλοι οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία τους. Σήμερα ήταν εκτός αποστολής ο Διαμαντάκος ο οποίος ήταν πολύ καλός σε προηγούμενα παιχνίδια. Αυτό δείχνει ότι έχουμε μεγάλο ανταγωνισμό. Θα πάρουν όλοι την ευκαιρία τους».

Για την ταυτόχρονη χρησιμοποίηση δύο επιθετικών: «Ναι το σκέφτομαι και θα το δούμε. Και τον Διαμαντάκο μαζί τους. Έχουμε πολλά συστήματα που κοιτάμε και τεστ που θα κάνουμε».

Για το περιστατικό στο πέναλτι και την διαμάχη Μήτρογλου-Τσόρι: «Τα πέναλτι τα εκτελεί ο Τσόρι. Σήμερα υπήρξε μια παρεξήγηση η οποία λύθηκε στα αποδυτήρια. Και μέχρι νεωτέρας εντολής συνεχίζει ο Τσόρι. Όλα είναι προαποφασισμένα. Υπάρχουν εντολές οι οποίες τηρούνται».

Για τις δηλώσεις του Γκρανέρο ότι ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και την πρόβλεψη ότι θα κατακτήσει το πρωτάθλημα: «Η αίσθηση που δίνουμε είναι ότι είμαστε μια καλή ομάδα. Αυτή είναι η αίσθηση που δίνουμε αν και είμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος. Ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Και εμείς βέβαια δεν ήμασταν άνετοι απέναντι στη Βέροια. Δεν με πιστεύετε όταν σας λέω ότι το ελληνικό πρωτάθλημα έχει ανέβει; Φέραμε μια ισοπαλία και φάνηκε σαν να ήρθε το τέλος του κόσμου. Εκείνη η ομάδα έφερε ισοπαλία με τον Ατρόμητο την επόμενη αγωνιστική. Ο Ατρόμητος σήμερα έχασε στην Κρήτη. Να με πιστεύετε… Το επίπεδο ανεβαίνει. Βλέπετε και τα αποτελέσματα στην Ευρώπη. Τα δύο χρόνια που είμαι εδώ βλέπω ότι οι ομάδες πάνε στην Ευρώπη για να παίξουν και να πάρουν κάτι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: