Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Παντελίδης: «Δίκαιο το αποτέλεσμα»

Δίκαιη χαρακτήρισε την ήττα που δέχτηκε ο Λεβαδειακός απ’ την Ξάνθη ο Σάββας Παντελίδης στη συνέντευξη τύπου μετά το ματς. «Δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες» τόνισε ο τεχνικός της ομάδας της Λιβαδειάς.

Παντελίδης: «Δίκαιο το αποτέλεσμα»
Στην απουσία ευκαιριών του Λεβαδειακού στάθηκε ο Σάββας Παντελίδης στη συνέντευξη τύπου, τονίζοντας πως ήρθε φυσιολογικά η ήττα απ’ την Ξάνθη.

Ο προπονητής του συλλόγου της Λιβαδειάς σχολίασε την παρουσία της ομάδας του στο ματς της τέταρτης αγωνιστικής, αναφέροντας πως δεν ανταποκρίθηκε η ομάδα του όπως θα έπρεπε.

«Η παρουσία μας στο πρώτο ημίχρονο ήταν πάρα πολύ κακή παρά το γεγονός ότι η Ξάνθη δεν ήταν καλή. Δεν θυμάμαι καμία στιγμή που να ανταποκριθήκαμε στον αγώνα. Αν κρίνουμε από τις ευκαιρίες στο α' μέρος δεν έπρεπε να ήμασταν πίσω στο σκορ. Από την πλευρά μας αντιδράσαμε μόνο στο β' μέρος έχοντας μεγαλύτερο ποσοστό κατοχή μπάλας αλλά και πάλι δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Μετά την αποβολή ρισκάραμε λίγο παραπάνω μιας και δεν είχαμε να χάσουμε τίποτα. Είχαμε καλές στιγμές προς το φινάλε για να ισοφαρίσουμε αλλά στο τέλος δεχθήκαμε και δεύτερο τέρμα. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: