Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Ολυμπιακός στη Nova, Παναθηναϊκός στη ΝΕΡΙΤ, «θρίλερ» με Α1!!

Η «Στάση media» μαθαίνει πως κλείδωσε το τηλεοπτικό πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα μπάσκετ, η οποία ξεκινάει το διήμερο 16 και 17 Οκτωβρίου και τα δικαιώματα της έχουν Nova και ΝΕΡΙΤ

Ολυμπιακός στη Nova, Παναθηναϊκός στη ΝΕΡΙΤ, «θρίλερ» με Α1!
Έτσι, η ΝΕΡΙΤ θα μεταδώσει τον εντός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού κόντρα στην Τούροφ και η Nova του Ολυμπιακού που θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Βαλένθια.

Το συνδρομητικό θα έχει και όλα τα όλα παιχνίδια της αγωνιστικής, όπως και των επόμενων πέρα απ' τις αναμετρήσεις που θα δείχνει η δημόσια τηλεόραση (μίας κάθε εβδομάδα).

Σε ότι αφορά στην Α1 η κλήρωση της οποίας θα γίνει την Δευτέρα παραμένει η εκκρεμότητα των δικαιωμάτων των εντός έδρας αγώνων του Ολυμπιακού. Υπάρχει ένα ενδεχόμενο να ανακοινωθεί η συμφωνία Nova-Ολυμπιακού το πρωί της Δευτέρας και σε κάθε περίπτωση πριν την κλήρωση. Μπορεί, όμως, η κατάσταση να ...τραβήξει μερικές μέρες, σε ένα «θρίλερ» που καλά κρατεί!

Η στήλη θυμίζει εκείνο που αποκάλυψε πριν δέκα μέρες, ότι από τη φετινή σεζόν η Nova θα βγάζει κάθε Σάββατο, στις 17.00, το μπασκετικό «Λεπτό προς λεπτό» με την παράλληλη μετάδοση πέντε αγώνων.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: