Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Χωρίς Μπούι και πάλι!

Ο Ουασίμ Μπούι δεν συμπεριλήφθηκε ξανά στην αποστολή του Παναθηναϊκού. Εκτός για τον αγώνα με τον Πλατανιά στα Χανιά και οι Μπεργκ, Ρισβάνης και Σπυρόπουλος. Μικροπρόβλημα με Λαγό.

Χωρίς Μπούι και πάλι
Για ένα ακόμη παιχνίδι ο Ουασίμ Μπούι έμεινε εκτός αποστολής του Παναθηναϊκού. Ο Γιάννης Αναστασίου επέλεξε να μη συμπεριλάβει τον Ολλανδό μέσο στην 20άδα για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πλατανιά στα Χανιά (20:30) για την τέταρτη αγωνιστική, ενώ εκτός έμεινε και ο Σπύρος Ρισβάνης, προφανώς επειδή κρίνεται ανέτοιμος μετά τον τραυματισμό του.

Στην Αθήνα έμειναν, όπως αναμενόταν, οι Μπεργκ και Σπυρόπουλος που συνεχίζουν ατομικό πρόγραμμα, ενώ μόνος του γυμνάστηκε και ο Λαγός λόγω ενός προβλήματος στο νύχι, ωστόσο δεν υπάρχει ανησυχία για τη συμμετοχή του και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για την Κρήτη.

Αναλυτικά αυτήν αποτελούν οι: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Νάνο, Μέντες, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Μπαϊράμι, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης και Πράνιτς. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: