Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Κι ο Μπενίτες είναι εδώ...!

Ο Μπάμπης Χριστόγλου γράφει για τη νέα τριάρα του Ολυμπιακού στο «Καραϊσκάκη», στο …ντέρμπι κορυφής με τη Βέροια και για τον Μπενίτες.

Κι ο Μπενίτες είναι εδώ...
Παρά το γεγονός πως δεν φαινόταν πως θα συμβεί κάτι τέτοιο, ο Θρύλος πάλι σημείωσε τρία γκολ στην έδρα του, ένας δείκτης που μέχρι τώρα είναι ο αγαπημένος του. Τρία σε Νίκη, ΟΦΗ, Ατλέτικο Μαδρίτης και σήμερα στη Βέροια, στα επίσημα παιχνίδια στο «Καραϊσκάκη». Στη συνέχεια, θεωρώ βέβαια πως θα βλέπουμε και περισσότερα.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι αλήθεια πως φάνηκε κάπως κουρασμένος, παρά τις αλλαγές που υπήρχαν στην ενδεκάδα από τον Μίτσελ. Από την άλλη η Βέροια ήταν καλά τοποθετημένη μέσα στο γήπεδο, δεν έδωσε περιθώρια στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο, να κάνει πολλά πράγματα στον Ολυμπιακό. Στο δεύτερο μέρος, ο Θρύλος ήταν πιο οργανωμένος, πάτησε πιο γερά στα πόδια του και νομίζω πως με το ξέσπασμα του στο φινάλε αποζημίωσε τον κόσμο.

Ο Χόρχε Μπενίτες έδειξε πως είναι ένας φορ που έχει τις κινήσεις, δουλεύει πολύ για να κινηθεί στους χώρους και δίχως την μπάλα και μπορεί και αυτός να του προσφέρει βοήθεια στον παραγωγικό τομέα με τα γκολ που θα σημειώσει. Το καλύτερο γκολ βέβαια ήταν αυτό του Κασάμι, που το έβαλε με το…κακό του πόδι και νομίζω πως γενικά, ο κόσμος έφυγε ευχαριστημένος από το γήπεδο.

Για τις επίμαχες φάσεις, θα ομολογήσω πως το πέναλτι με το οποίο προηγήθηκε ο Ολυμπιακός, μάλλον δεν ήταν, αλλά το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού που δεν μέτρησε, αυτό του Μήτρογλου, ήταν κανονικότατο και κακώς ο βοηθός σήκωσε την σημαία.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: