Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Πρίφτης: «Περιμένουμε τον κόσμο…»

Ικανοποιημένος από τη νίκη και την εικόνα του Άρη επί της Μπάνβιτ ήταν ο Δημήτρης Πρίφτης, ο οποίος περίμενε να δει περισσότερο κόσμο στις εξέδρες του «Nick Galis Hall».

Πρίφτης: «Περιμένουμε τον κόσμο…»
Υπάρχουν αρκετά περιθώρια βελτίωσης στον Άρη όπως δήλωσε ο Δημήτρης Πρίφτης μετά τη νίκη (66-48) επί της Μπάνβιτ. Ωστόσο, ο προπονητής των «κίτρινων» περίμενε δει περισσότερο κόσμο στις εξέδρες του «Nick Galis Hall».

«Θα προσπαθήσω να αξιοποιήσω όλους μου τους παίκτες. Θέλουμε να τρέξουμε στο ανοιχτό γήπεδο αν και κάποιες φορές αγγίξαμε την υπερβολή πάνω σε αυτό το κομμάτι. Συνεχίζουμε, ώστε να βελτιωθούμε περισσότερο. Πρέπει παιχνίδι με το παιχνίδι να γνωρίζουμε ποιοι είμαστε. Υπήρχε μία κούραση από πλευράς Μπάνβιτ αν και αυτό δεν μειώνει αυτό τη προσπάθεια που κατέβαλλαν οι παίκτες μου», δήλωσε ο Δημήτρης Πρίφτης.

Για την παρουσία του κόσμου: «Ο κόσμος σίγουρα δεν ανταποκρίθηκε σε μία εκδήλωση που είναι αφιερωμένη προς τιμή του Νίκου Γκάλη. Τους περιμένουμε στα επόμενα παιχνίδια και τους θέλουμε στο πλευρό μας στη συνέχεια».

Για τα θετικά και τα αρνητικά της αναμέτρησης: «Σίγουρα το καλό πνεύμα τόσο στον πάγκο όσο και εντός παρκέ. Από εκεί και πέρα υπάρχουν αρκετά στοιχεία πάνω στα οποία θα δουλέψουμε για να τα βελτιώσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: