Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

«Μας δίνει ψυχολογία η νίκη επί του Παναθηναϊκού»

Η νίκη επί του Παναθηναϊκού έδωσε ψυχολογία στην Καλλονή, όμως ο εκτός έδρας αγώνας (21/9) με τον Αστέρα «θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως και τα προηγούμενα», σύμφωνα με τον Θαλή Θεοδωρίδη.

«Μας δίνει ψυχολογία η νίκη επί του Παναθηναϊκού»
Για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι (21/9) της Καλλονής με τον Αστέρα Τρίπολης μίλησε ο βοηθός του Γιάννη Μαντζουράκη, Θαλής Θεοδωρίδης. «Η νίκη επί του Παναθηναϊκόυ μας δίνει ψυχολογία», δήλωσε επίσης στην κάμερα του novasports.

Η Καλλονή έκανε την έκπληξη στην τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος νικώντας τον Παναθηναϊκό (1-0) και με αυτή νίκη η ομάδα έφτασε τους εφτά βαθμούς και… φιγουράρει στην τέταρτη θέση.

Οι δηλώσεις του Θεωδορίδη:

Για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης: «Eμείς προερχόμαστε από τρία επιτυχή αποτελέσματα. Θέλουμε σαφώς να συνεχίσουμε το καλό ξεκίνημα που έχουμε κάνει. Σίγουρα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως και τα προηγούμενα. Θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε το παιχνίδι που είχε μεσοβδόμαδα ο Αστέρας με τη Μπεσίκτας στην Τουρκία, για να εκμεταλλευτούμε τις όποιες αδυναμίες δείξει».

Για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό γεγονός, οι ποδοσφαιριστές μας έγραψαν ιστορία. Η ιστορία γράφεται με μεγάλες νίκες επί άξιων αντιπάλων και ένας τέτοιος είναι και ο Παναθηναϊκός. Όμως οι βαθμοί που πήραμε ήταν τρεις, όπως τρεις είναι και με οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Μας δίνει καλύτερη ψυχολογία για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα».

Για τη βοήθεια του κόσμου: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό να παίζουμε μπροστά στον κόσμο μας και κυρίως στα τελευταία λεπτά του αγώνα που ο Παναθηναϊκός πίεσε, νομίζω πως η βοήθεια του κόσμου ήταν καταλυτική ώστε να καταφέρουμε να κρατήσουμε τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: