Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Όπου… Τζορτζ και μάλαμα!!

Μία ενέργεια του Τζορτζ ήταν αρκετή για τη νίκη του ΟΦΗ! Με μία πάσα «πάρε-βάλε» στον Περογαμβράκη από τη χρυσή… αλλαγή του Γκατούζο, οι Κρητικοί επικράτησαν 1-0 του Ατρόμητου!

Όπου… Τζορτζ και μάλαμα!
Τζορτζ, προχώρα, άλλαξέ τα όλα! Στην πρώτη του ενέργεια στο ματς, ο Κοσταρικανός επιθετικός έδωσε «έτοιμο γκολ» στον Περογαμβράκη και εκείνος πέτυχε το μοναδικό τέρμα στη νίκη (1-0) του ΟΦΗ επί του Ατρόμητου, για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας!

Αυτό είναι το πρώτο «τρίποντο» για τους Κρητικούς, ύστερα από δύο σερί ήττες, με την ομάδα του Περιστερίου από την άλλη να γνωρίζει την πρώτη ήττα φέτος στο πρωτάθλημα.

Το ματς


Με διάθεση να πιέσει την κυκλοφορία του ΟΦΗ μπήκε στην αναμέτρηση ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες έδιναν «γήπεδο» στους γηπεδούχους, περιμένοντας να «χτυπήσουν» με κάποια αντεπίθεση. Έτσι, ήρθε και η πρώτη καλή στιγμή στο ματς, όταν ο Ναπολεόνι δεν κατάφερε στο νικήσει σε τετ α τετ τον Λόρια στο 12ο λεπτό.

Οι παίκτες του Τζενάρο Γκατούζο δεν ήταν εύκολο να απειλήσουν αρκετά την εστία του Τσέναμο, με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να είχε ένα εύκολο απόγευμα στο πρώτο ημίχρονο. Από την άλλη και η ομάδα των δυτικών προαστίων δεν έδειχνε ικανή να πάρει το προβάδισμα, με τα πρώτα 45 λεπτά της αναμέτρησης να ολοκληρώθηκαν χωρίς σκορ.

inner

Ο Τζορτζ πέρασε με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, στη θέση του τραυματία Πετρόπουλου, με τον Κοσταρικανό επιθετικό στην πρώτη του ενέργεια στο ματς να δίνει «έτοιμο γκολ» στον Περογραμβράκη για το 1-0 στο 46’! Για περίπου δέκα λεπτά το ματς διεκόπη λόγω προβλήματος με το φωτισμό και στην επανέναρξή του ο ρυθμός ήταν ακόμη πιο αργός. Ο Ατρόμητος προσπάθησε να πάρει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο η καλή οργανωμένη άμυνα των Κρητικών αναχαίτιζε κάθε επίθεση των παικτών του, με αποτέλεσμα ο Λόρια να μην έχει απειληθεί σχεδόν καθόλου. Αντίθετα, ο ΟΦΗ δημιούργησε άλλη μία καλή ευκαιρία στο 79’ για να διπλασιάσει τα τέρματά του, με τον Τσέναμο να λέει «όχι».

Περίπου στο 80ο λεπτό, ο Γιώργος Παράσχος πέρασε τον Τάτο στον αγωνιστικό χώρο, με τους Περιστεριώτες να γίνονται πιο… ζωηροί. Όμως, οι παίκτες της ομάδας των δυτικών προαστίων υστερούσαν στην τελική προσπάθεια, με αποτέλεσμα το 1-0 να μείνει μέχρι το τέλος και τον ΟΦΗ να επιστρέφει στις νίκες.

Οι συνθέσεις:


ΟΦΗ (Γκατούζο): Λόρια, Τριποτσέρης, Αντελέγιε, Μονιάκης, Πετρόπουλος (46’ Τζορτζ), Κάλαϊτζιτς, Λαμπρόπουλος (90+5’ Κουτσιανικούλης), Μεϊτέ, Περογαμβράκης (86’ Μπάνουσης), Στάθης, Μακρής.

Στον πάγκο: Αγριμάκης, Φερούζ, Ροβίθης, Φαζός.

Ατρόμητος (Παράσχος): Τσέναμο, Κούρος (90+3’ Φάμπιο), Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Ναπολεόνι (80’ Τάτος), Παπάζογλου, Νάστος, Καραμάνος, Δημούτσος (84’ Γεωργίου), Ουμπίδες, Πίτου Γκαρσία.

Στον πάγκο: Γκορμπούνοφ, Μπάλλας, Λαζαρίδης, Κοντοές.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: