Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Νέος και... κανονικός Άρης!!

Με τέσσερα νέα πρόσωπα θα συνεχίσει τις υποχρεώσεις του στην Γ’ Εθνική ο Άρης, ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Καμπανιακό, όπου το Καυταντζόγλειο θα… κιτρινίσει!

Νέος και... κανονικός Άρης!
Μπορεί δελτία να μην βγήκαν σε όλους (Σανιά, Νλουντούλου), αλλά αυτή την φορά θα ‘χει και νέα πρόσωπα στην αποστολή ο Άρης! Η προετοιμασία για τον αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής με τον Καμπανιακό ολοκληρώθηκε, με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη να βγάζει… κανονική αποστολή (σε σχέση με την 17άδα της περασμένης εβδομάδας).

Σ’ αυτήν συμπεριλαμβάνονται τα ονόματα των τριών νέων αποκτημάτων, Φερνάντες, Γκίνο (πάνε για βασικοί) και Χιντασέλι, καθώς και ο «παλιός» Καρατζιοβαλής.

Υπενθυμίζεται πως ο αγώνας θα διεξαχθεί στο «Καυταντζόγλειο» μετά από αίτημα που είχε καταθέσει ο Καμπανιακός και το γήπεδο αναμένεται να ΄χει έντονο κίτρινο χρώμα απ’ τους φίλους των Θεσσαλονικέων.

Αναλυτικά η αποστολή: Καρατζιοβαλής, Μπαϊμάκης, Φερνάντες, Ψυχογιός, Λιόλιος, Λιόνης, Γιαννίτσης, Γκόλιας, Λεμονής, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Ρένια, Καπνίδης, Ντούγκα, Γκίνο, Χιντασέλι, Μαζουλουξής, Συμεωνίδης.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: