Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Πρόστιμο 150.000 ευρώ στον ΟΦΗ!!

Βαρύτατο πρόστιμο ύψους 150.000 ευρώ καλείται να καταβάλει ο ΟΦΗ λόγω της μη κατάθεσης εγγυητικής επιστολής μετά από σχετική απόφαση της ΕΕΑ.

Πρόστιμο 150.000 ευρώ στον ΟΦΗ!
Ιδιαίτερα βαριά ήταν η «καμπάνα» που… ήχησε στα αυτιά των ανθρώπων μετά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. Η μη έγκαιρη κατάθεση εγγυητικής επιστολής από τους Κρητικούς είχε ως αποτέλεσμα να τους επιβληθεί πρόστιμο που φτάνει τις 150.000 ευρώ!

Παράλληλα, στην ίδια συνεδρίασή της η ΕΕΑ αποφάσισε την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της Νίκης Βόλου και του Πιερικού, ενώ η εξέταση της υπόθεσης του Πανιωνίου αναβλήθηκε.

Αναλυτικά:

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

1.Ακρόαση και παροχή διευκρινίσεων για μη κατάθεση, μέχρι σήμερα, της ελλείπουσας εγγυητικής επιστολής από τις κάτωθι ΠΑΕ:

- ΠΑΕ ΚΑΣΣΙΟΠΗ – ΚΑΤΕΤΕΘΗ Η ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ

- ΠΑΕ ΟΦΗ - ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ 150.000€ (λόγω υποτροπής)

- ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΩΣ 13/11/14


5.Αίτηση του προπονητή Παναγιώτη Παπαρρίζου και των τρίτων Σωτηρίου Πετσιμέρη και της εταιρείας “HOTEL MANTHOS A.E.” περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ.

- ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΟΡΙΣΤΩΣ για “HOTEL MANTHOS A.E.”

- ΚΑΠΑΠΤΩΣΗ για Παναγιώτη Παπαρρίζου και Σωτηρίο Πετσιμέρη».

Αίτηση των αθλητών Αθανασίου Τόλιου, Παύλου Δήμου, Ευστράτιου Γκαρόζη και Marcelo Penta (Μαρσέλο Πέντα) περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ.

ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: