Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Χάβος: «Ξέραμε πως είχαμε λίγες ελπίδες για πρόκριση»

Στο γεγονός πως είχε δυσκολέψει η πρόκριση για τον Παναιτωλικό από την πρώτη αναμέτρηση του Κυπέλλου και την ήττα από τα Χανιά στάθηκε ο Μάκης Χάβος μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Χάβος: «Ξέραμε πως είχαμε λίγες ελπίδες για πρόκριση»
Ο Σερραίος τεχνικός των Αγρινιωτών τόνισε πως ο Παναθηναϊκός μπήκε καλύτερα, όμως οι παίκτες του στη συνέχεια συνήλθαν, αλλά αποσυντονίστηκαν από τα δυο γρήγορα γκολ των «πράσινων». Χαρακτήρισε πολυτέλεια τον Μπεργκ για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ξεκαθάρισε πως ο Μορένο άργησε να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της εβδομάδας, περιμένει βελτίωση στα επόμενα ματς και έθεσε ως στόχο την έβδομη θέση της Σούπερ Λίγκας.

Αναλυτικά: «Ξέραμε ότι για να έχουμε ελπίδες για τη συνέχεια, θέλαμε τη νίκη. Καθαρά στο αγωνιστικό, ο Παναθηναϊκός μπήκε καλύτερα. Με την αλλαγή σχηματισμού, πατήσαμε καλύτερα στο γήπεδο και δημιουργήσαμε δύο ευκαιρίες. Εάν κάναμε το γκολ, θα άλλαζαν τα πράγματα. Στο δεύτερο, μας αποσυντόνισαν τα δύο γκολ και, από εκεί πέρα, προσπαθήσαμε να αλλάξουμε την κατάσταση, αλλά η αποβολή του Κούσα μας άλλαξε τα πλάνα. Αποχαιρετάμε το Κύπελλο και στρέφουμε την προσοχή μας στο πρωτάθλημα.

Αποβλήθηκε ο συνεργάτης μου, ο κύριος Γούτης. Αναίτια, γιατί δεν μίλησε καθόλου. Σε αυτές τις περιπτώσεις, άλλοι μιλάνε και άλλοι την πληρώνουν. Το είπα αυτό και στον διαιτητή.

Έγινε το 2-0, μετά το 2-1, είχαμε χρόνο και ψάξαμε το γκολ. Όταν επιτίθεσαι, μένουν κενοί χώροι. Όταν παίζεις με τον Παναθηναϊκό, που έχει ποιοτικό ρόστερ, τα πράγματα γίνονται δύσκολα. Αλλιώς τα υπολογίζεις και αλλιώς έρχονται.

Ο Μπεργκ είναι πολυτέλεια. Είδατε τι γκολ έβαλε, δείχνει την ποιότητά του. Είναι χαρά όλων μας να έρχονται στην Ελλάδα τέτοιο παίκτες. Του εύχομαι να είναι σιδερένιος.

Ο Μορένο ήρθε καθυστερημένα στην προετοιμασία και δεν αντέχει συνεχόμενα ματς. Είναι λογικό να ρωτάτε, γιατί δεν τα γνωρίζετε.

Ο Παναιτωλικός κάθε μέρα θα γίνεται καλύτερος. Όταν αλλάζεις όλη την ομάδα, είναι δύσκολο να την φτιάξεις αμέσως καλή. Ασχολούμαστε όλοι με την ομάδα. Βγάλαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα. Θεωρώ ότι η παρουσία μας είναι καλή, άσχετα με τους βαθμούς που έχουμε μαζέψει. Είχαμε την ατυχία με τον Θεοδωρίδη, γιατί είναι σημαντικός παίκτης για εμάς.

Για στόχους δεν έχουμε μιλήσει. Για μένα, για να είναι πετυχημένη η σεζόν πρέπει να βγούμε τουλάχιστον έβδομοι. Να σωθούμε γρήγορα και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Και εγώ θέλω να πάω στην Μπαρτσελόνα, αλλά δεν με παίρνουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: