Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

«Θα τα καταφέρει στον Άρη»

Στον ArenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη, Βασίλης Κούβαλης.
Μίλησε για τον Πάουλο Κάμπος ο οποίος φέρεται να είναι ο «εκλεκτός» για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Άρη.
Αναλυτικά τα όσα είπε στον ArenaFM 89,4:
Αρχικά για τον Πάουλο Κάμπος τόνισε:
«Του αρέσει να είναι σε ομάδες που έχουν κόσμο, που παθιάζονται και μην ξεχνάμε ότι όταν βρισκόταν στην Τρίπολη ήταν στην ανοδική του πορεία και στα πρώτα χρόνια της ομάδας στη Σούπερ Λιγκ. Εκμεταλλεύτηκε και έδωσε πάθος και πίστη στην ομάδα για να ανέβει και είναι ένας πανέξυπνος άνθρωπος, δένεται με τον κόσμο, βγαίνει έξω μιλάει για την ομάδα μέχρι ένα σημείο και παίρνει το 100% των ποδοσφαιριστών. Νομίζω ότι μπορεί να τα καταφέρει στον Άρη μ’ αυτά που μας έχει δείξει».
Στη συνέχεια ο κ. Κούβαλης προσέθεσε:
«Είχε φύγει την πρώτη χρονιά από τον Αστέρα στη Σούπερ Λιγκ και είχε κερδίσει όλες τις μεγάλες ομάδες, εκτός του Άρη και αν θυμάμαι καλά είχε αφήσει την ομάδα στην πέμπτη θέση. Μετά πήγε για λίγο στον Αστέρα ο οποίος υποβιβάστηκε στη 2η Εθνική».
Όσον αφορά την πορεία του μετά που έφυγε από τον Αστέρα είπε:
«Δεν παρακολούθησα την πορεία του και δεν ξέρω πόσο έχει εξελιχθεί προπονητικά. Έχει τον τρόπο του να καταφέρνει να βρίσκει λύσεις και στις δηλώσεις του που διάβασα ότι δεν τον ενδιαφέρει το που παίζει η ομάδα το εννοεί».
Όσον αφορά τις σκέψεις του Γαλανού να τον κρατήσει για τρία χρόνια απάντησε:
«Αν ο Άρης μπορεί και βάζει τέτοια μεγάλα σχέδια, αυτό είναι καλό και απ’ ότι βλέπω δεν είναι εύκολα τα πράγματα στην κατηγορία».
Τέλος όσον αφορά τον Αστέρα Τρίπολης κατέληξε:
 «Ο Αστέρας είναι μια χαρά, χθες κέρδισε στο κύπελλο και είναι μία από τις ομάδες που έχει εξασφαλίσει το εισιτήριο για την πρόκριση και δείχνει να μπορεί να αντέξει στους τρεις στόχους».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: