Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

To «αντίο» του Σούλη στον ΑΟΧ!

Γλυκό… αντίο είπε ο Σούλης Παπαδόπουλος στους παίκτες του ΑΟ Χανιά. Με μια κούτα γλυκά τους επισκέφτηκε πριν την προπόνηση, προέτρεψε να μείνουν ενωμένοι και προσέφερε τη βοήθειά του για τη συνέχεια.

To «αντίο» του Σούλη στον ΑΟΧ
Αποχαιρέτησε σήμερα τους ποδοσφαιριστές του ΑΟ Χανιά ο Σούλης Παπαδόπουλος, ο οποίος βρέθηκε στη Μοναχή Ελιά μια μέρα μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου με τον σύλλογο.

Ο πρώην, πλέον, τεχνικό του ΑΟΧ, μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, προτρέποντάς τους να μείνουν ενωμένοι ενόψει της συνέχειας, ενώ παράλληλα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία της ομάδας, κυρίως στο Κύπελλο.

Μάλιστα, τόνισε ιδιαίτερα την πίστη του για καλή συνέχεια του ΑΟΧ, επισημαίνοντας πως θα πρέπει να είναι υπερήφανοι που φοράνε τη φανέλα του, ενώ ευχαρίστησε και τους ανθρώπους που βρίσκονται καθημερινά στο πλάι της ομάδας.

Ό Σούλης Παπαδόπουλος μίλησε και με τον αντικαταστάτη του, Κυριάκο Γρηγοράκη, προσφέροντάς του πληροφορίες για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, αλλά και για το ερχόμενο ματς κόντρα στον Πανηλειακό.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: