Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Μίλησε στο τέλος ο ΟΦΗ!!

Ο 3ος όμιλος απέκτησε αφεντικό! Ο ΟΦΗ λύγισε στο φινάλε την Ξάνθη με σκορ 1-0 στο «Γεντί Κουλέ» και πλέον κρατά την τύχη στα χέρια του. Στο παιχνίδι παραμένουν οι Ακρίτες μαζί με την Ζάκυνθο.

Μίλησε στο τέλος ο ΟΦΗ!
Βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας έκανε ο ΟΦΗ. Αν και δυσκολεύτηκαν οι Κρητικοί, με γκολ του Τζορτζ στο 84’, πήραν το ντέρμπι απέναντι στην Ξάνθη, 1-0, στο «Γεντί Κουλέ» και μπήκαν στη θέση του οδηγού του 3ου ομίλου, έπειτα από την ολοκλήρωση της 2ης αγωνιστικής.

Πλέον η ομάδα του Γκατούζο κρατάει την τύχη στα χέρια της, αφού την τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζει την –πιθανότατα βαθμολογικά αδιάφορη- Νίκη στον Βόλο. Το δεύτερο εισιτήριο θα κριθεί στο ντέρμπι της Ξάνθης απέναντι στην Ζάκυνθο, με τους Επτανήσιους, αν «καρπωθούν» τους τρεις βαθμούς από την αναβολή στο «Πανθεσσαλικό», να βρίσκονται σε θέση ισχύος.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΟΦΗ είχε την κατοχή και τον έλεγχο στην μεσαία γραμμή. Οι παίκτες του Γκατούζο δεν κατάφεραν να βρουν διαδρόμους για να απειλήσουν την Ξάνθη, που περίμενε τις αντεπιθέσεις, χωρίς επίσης να μπορέσει να δημιουργήσει προβλήματα στον Λορία. Σε αντίθεση με το πρώτο 45λεπτο, στο δεύτερο το παιχνίδι άνοιξε αρκετά, γεγονός που έδειξε να βολεύει περισσότερο την ομάδα του Λουτσέσκου, που έβγαζε με μεγαλύτερη άνεση φάσεις προς την αντίπαλη εστία. Στα τελευταία λεπτά κυριάρχησαν τα νεύρα μεταξύ των παικτών, ενώ υπήρξαν και αρκετές διακοπές λόγω τραυματισμών. Τελικά, ο ΟΦΗ κατάφερε να φτάσει στο γκολ «χρυσό σκόρερ» τον Τζορζ στο 84’, έπειτα από καταπληκτική ενέργεια του Μερεμπασβίλι. Η νίκη λίγο έλειψε να κάνει…. Φτερά για τους παίκτες του Γκατούζου στο 90+4’, όταν είδαν το σουτ του Λουσέρο να καταλήγει στο δοκάρι του Λορία.

Αναλυτικά η (2η) αγωνιστική:

Πέμπτη 30/10

Νίκη Βόλου – Ζάκυνθος (Αναβολή)

ΟΦΗ – Ξάνθη 1-0
(84’ Τζορτζ)

Η Βαθμολογία του 3ου ομίλου:

1. ΟΦΗ 4
2. Ξάνθη 3
3. Ζάκυνθος 1*
4. Νίκη Βόλου 0 *

*Εκκρεμεί η απόφαση για το μεταξύ τους ματς.

Η επόμενη (3η) αγωνιστική:
Τετάρτη 7/01
Νίκη Βόλου – ΟΦΗ
Ξάνθη - Ζάκυνθος *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: