Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Ποιον να… πρωτοβάλει;

Ευχάριστος πονοκέφαλος για τον Τραϊανό Δέλλα, που έχει γεμάτο οπλοστάσιο στην ΑΕΚ και πολλές επιλογές εν όψει Αχαρναϊκού. Ποια τα διλήμματά του.

Ποιον να… πρωτοβάλει;
Πληθώρα επιλογών έχει στα χέρια του ο Τραϊανός Δέλλας για τον αγώνα της ΑΕΚ την Κυριακή στη Ριζούπολη κόντρα στον Αχαρναϊκό (15:00). Δίχως υπερβολή, θα γίνει μάχη όχι μόνο για μια θέση στην ενδεκάδα, αλλά και στην αποστολή, που θα ανακοινωθεί μετά τη σημερινή προπόνηση.

Πολλά θα εξαρτηθούν από το αν ο Ανάκογλου κριθεί έτοιμος να παίξει από την αρχή. Σε αυτή την περίπτωση θα πάρει θέση δίπλα στον Κορδέρο με τον Μάνταλο μπροστά από τους δύο και πίσω από τον Αραβίδη, ενώ σίγουρα αριστερός εξτρέμ θα είναι ο Μπαρμπόσα και οι Ζόριτς-Ντούνης φαίνεται να διεκδικούν τη θέση στο άλλο άκρο. Ο νεαρός Μαυροβούνιος με τις πολύ καλές εμφανίσεις του διεκδικεί θέση και στην περίπτωση που δεν παίξει ο Ανάκογλου. Είναι πιθανό στην περίπτωση αυτή ο Κορδέρο να είναι ο μοναδικός «κόφτης» ή να έχει παρτενέρ τον Μάνταλο, ώστε να χωρέσει στην ενδεκάδα και ο Ζόριτς.

Τα διλήμματα δεν σταματούν εκεί, αφού η καλή παρουσία του Σαρρή δημιούργησε πονοκέφαλο για το κέντρο της άμυνας, όπου το δίδυμο Κολοβέτσιος-Λαμπρόπουλος μέχρι τώρα είχε ικανοποιήσει απόλυτα. Ο Ανέστης θα είναι στο τέρμα, ο Μπακάκης δεξί μπακ, ενώ ο Πεταυράκης αναμένεται να επιστρέψει αριστερά αντί του Γροντή που δεν ικανοποίησε κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών.

Πιο ασφαλή συμπεράσματα για τις προθέσεις του Δέλλα θα φανούν στη σημερινή (κυρίως) και την αυριανή προπόνηση.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: