Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

«Ο Άρης αλλάζει σελίδα»

Στον ArenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε ο νέος πρόεδρος του Ερασιτέχνη Άρη, Παναγιώτης Ζουμπουρίδης.
Αναφέρθηκε στις πρώτες κινήσεις, το πότε θα συγκροτηθεί η διοίκηση και το πώς θα λειτουργεί.
Αναλυτικά τα όσα είπε στον ArenaFM 89,4:
Αρχικά ο κ. Ζουμπουρίδης τόνισε
«Είναι μεγάλη τιμή να είσαι πρόεδρος στον Άρη και η πρώτη δουλειά που πρέπει να κάνουμε είναι να σηκώσουμε μανίκια και να χαρτογραφήσουμε τον Ερασιτέχνη από το μηδέν. Θα κάτσουμε να δούμε ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα φύγουν και ο Άρης αλλάζει σελίδα στο βιβλίο του το οποίο είναι μεγάλο. Στα δύσκολα πρέπει να είμαστε παρών και να πολεμάμε για τον Άρη».
Για το πώς θα λειτουργεί η διοίκηση προσέθεσε:
«Θα είναι ένας ελεγκτικός μηχανισμός ο οποίος θα ελέγχεται από δύο εφόρους και θα είναι εξωαγωνιστικοί. Πρέπει να κοιτάμε τι γίνεται και στον κόσμο και πρέπει όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι να πάψουν να υπάρχουν και κάπως έτσι λειτουργούν τα πράγματα στο εξωτερικό και αυτό προσπαθούμε να φέρουμε στον Άρη».
Για το πότε θα συγκροτηθεί η διοίκηση απάντησε:
 «Θα συγκροτηθούμε σε σώμα μέσα στις επόμενες 48 ώρες και αύριο θα ανακοινωθούν από τον Ερασιτέχνη. Θέλουμε να έχουμε στεγανά στον Άρη και πρέπει να είναι επτασφράγιστα».
Στη συνέχεια ο κ. Ζουμπουρίδης είπε:
«Πάντα ήμουν κοντά στον Άρη και όταν η ομάδα έπεσε στη Β’ Εθνική ασχολήθηκα από το 2005 ως το 2007 και από εκεί φαίνονται οι στρατιώτες. Αν δεν κάνω λάθος ο Ερασιτέχνης είναι το δεύτερο ή τρίτο μεγαλύτερο σωματείο και θέλουμε να υπάρχει μια υγιής πορεία και όχι να κινδυνεύουμε να πέσουμε. Υπάρχουν και σκέψεις να προβούμε και σ’ άλλες εμπορικές επιχειρήσεις στο γήπεδο στη θύρα 1».
Για το πόσο καιρό αποφασίστηκε να είναι η διοίκηση
«Για έξι μήνες ορίστηκε και μετά θα γίνει ανανέωση, γιατί μπορεί κάποιοι να θέλουν να φύγουν ή για οποιαδήποτε άλλο λόγο».
Τέλος αν θα είναι από τις πρώτες κινήσεις να ολοκληρωθούν οι κινήσεις με τη Nova κατέληξε:
«Ναι είναι από τα πρώτα μελήματα».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: