Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Περιμένει «φτιαγμένη» τον Πανιώνιο!

Χόρτασε… πρόκριση και περιμένει τον Πανιώνιο η Βέροια, η οποία ξεκίνησε την προετοιμασία της ενόψει της ερχόμενης αναμέτρησης με τους Νεοσμυρνιώτες, μετά την νίκη επί του Εργοτέλη στο Κύπελλο.

Περιμένει «φτιαγμένη» τον Πανιώνιο
Η πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας απ’ την δεύτερη κιόλας αγωνιστική των ομίλων έφερε μεγάλη ικανοποίησή στη Βέροια, που φαίνεται να άφησε οριστικά πίσω της την βαριά ήττα που δέχτηκε απ’ τον ΠΑΟΚ στην περασμένη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Η άνετη νίκη επί του Εργοτέλη για το Κύπελλο, επανέφερε τον ενθουσιασμό στην ομάδα του Χοσέ Γκρανέρο, που ξεκίνησε ήδη την προετοιμασία της για το ερχόμενο ματς κόντρα στον Πανιώνιο, τον οποίο υποδέχεται το Σάββατο (1/11) για την ένατη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Μάλιστα, ο τεχνικός του συλλόγου της Ημαθίας ετοιμάζεται με… ευχάριστα, αφού στη διάθεσή του αναμένεται να έχει τον Ντουμίτρου, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση. Αντίθετα, ο Βούκιτς θα μείνει εκτός, λόγω του τραυματισμού του.

Στην πρωινή προπόνηση οι παίκτες που συμμετείχαν κανονικά στο ματς με τους «κιτρινόμαυρους» έκαναν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Η τελευταία προπόνηση ενόψει του ματς θα γίνει την Παρασκευή (30/10), ενώ τότε ο Χοσέ Γκρανέρο θα ανακοινώσει και την 18άδα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: