Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Σκέψεις για Λάζαρ!!

Το καλοκαίρι και μέσα στην τότε αναμονή για το αποτέλεσμα της συζήτησης περί διεύρυνσης του αριθμού μεταγραφών που θα επιτρέπονταν για τις μη αδειοδοτηθείσες ομάδες από τρεις σε πέντε, ο Ηρακλής είχε προχωρήσει αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Είχε άλλωστε μεταφερθεί και τότε μέσω του ρεπορτάζ το θέμα που υπήρξε με Λίνο και Ζόρο. Μια περίπτωση που μένει... ζωντανή ως σήμερα είναι αυτή του Κοστίν Λάζαρ.

Ο Ρουμάνος παραμένει ελεύθερος καθώς δεν υπέγραψε σε κάποια ομάδα. Αποτελεί μια από τις σκέψεις στον Ηρακλή, δίχως όμως να είναι και προτεραιότητα. Τουλάχιστον τη δεδομένη χρονική στιγμή και ενώ υπάρχουν ακόμη δύο μήνες για να ξεκινήσουν οι μεταγραφές. Υπενθυμίζεται πως ο Ηρακλής και κάθε ομάδα που δεν πήρε αδειοδότηση, έχει δικαίωμα για μια απόκτηση ποδοσφαιριστή άνω των 24 ετών έλληνα ή μη.

Ο Λάζαρ παραμένει στη Θεσσαλονίκη αυτό το διάστημα οικογενειακώς και εξετάζει περιπτώσεις για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Οι «κυανόλευκοι» πέραν της σκέψης, προχώρησαν και σε φιλολογικό επίπεδο σε μια διερευνητική επαφή με τον 33χρονο μέσο, ο οποίος δεν έχει αποκλείσει κανένα ενδεχόμενο. Ο Ηρακλής έχει «όπλα» το βελτιωμένο όνομά του στην «αγορά», αλλά και τη Μίκρα. Όχι για την περίπτωση Λάζαρ, αλλά για οποιαδήποτε. Η αλήθεια είναι πως ο Νίκος Παπαδόπουλος μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου «έδειξε» κάποιες πρώτες σκέψεις για τα μεταγραφικά του «θέλω», μιλώντας για ανασταλτικό μέσο. Ιδιαίτερα όσο η κατάσταση του Μπίνο Μπάμπα δεν σταθεροποιείται και δεν επανέρχεται σε πλήρεις ρυθμούς, αυτή η ανάγκη θα μεγαλώνει.

Ένα σημαντικό σημείο όμως το οποίο κρατά (ως τώρα) σε σκέψη το θέμα Λάζαρ και όχι σε «μεγάλο θέλω» -και ενδεχομένως να κρίνει πολλά στο όλο ζήτημα που βρίσκεται σε εμβρυακό στάδιο ούτως ή άλλως- είναι το γεγονός πως ο Ρουμάνος αγωνίζεται ως «οκτάρι» και όχι ως «καθαρός» ανασταλτικός μέσος που αναζητά και πιθανότατα θα κινηθεί ο Ηρακλής. Κατά συνθήκη ο Λάζαρ έχει αγωνιστεί στη θέση, σαφώς στο επίπεδο της Football League θα ανταποκριθεί εύκολα και αναμφίβολα μπορεί να προσφέρει ποιότητα, όμως στη Μίκρα ψάχνουν... εξάρι.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: