Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Σαλίνο στο gazzetta.gr: «Μπορούμε την πρόκριση στο Champions League!»

Ο Λεάντρο Σαλίνο μιλάει στο Gazzetta.gr για τη νίκη του Ολυμπιακού στο ντέρμπι κάνοντάς την αφιέρωσή του, ενώ τονίζει πως οι «ερυθρόλευκοι» πιστεύουν στην πρόκριση στη Champions League!
Ο Βραζιλιάνος μπακ επέστρεψε στην αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο ματς του Κυπέλλου με τον Πανιώνιο προσπαθώντας να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερο την ομάδα του. Ο έμπειρος Λεάντρο Σαλίνο μετά το τέλος του αγώνα με τους Νεοσμυρνιώτες μίλησε στο Gazzetta.gr και για το συγκεκριμένο ματς και για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αλλά και για τον κόσμο της ομάδας.
ADVERTISEMENT
- Λεάντρο, φαντάζομαι πως το 1-1 με τον Πανιώνιο στο Κύπελλο δεν ήταν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσάς.
Όχι δεν ήταν ένα καλό αποτέλεσμα. Σίγουρα δεν ήταν. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι απο το 1-1, όμως θα πρέπει να συνεχίσουμε γιατί έχουμε και άλλο παιχνίδι στο Κύπελλο.
- Πόσο σε ευχαρίστησε η επανεμφάνισή σου στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού;
Είμαι πολύ χαρούμενος που έπαιξα ξανά. Προσπάθησα πολύ όμως δεν είμαι και τόσο ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. Δεν ήταν τόσο καλό για την ομάδα. Όμως είναι ικανοποιημένος που γύρισα. Θέλω να παίξω και άλλο στην συνέχεια και να προσφέρω όσο πιο πολύ μπορώ.
- Την περασμένη Κυριακή κερδίσατε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Πόσο σπουδαίο ήταν αυτό για εσάς;
Σίγουρα ήταν πολύ σημαντικό. Έγινε ένα αρκετά καλό ματς και πηραμε μία σπουδαία νίκη σε έναν αγώνα που όλοι ξέρουμε την σημασία του. Ο κόσμος μας, μας στήριξε με μεγάλο πάθος και μεγάλη ένταση και τον ευχαριστούμε πολύ. Αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη στον κόσμο μας. Για το γεγονός ότι μας στηρίζει τόσο και μας κάνει έτσι να θέλουμε να κάνουμε τα πάντα για εκείνον.
- Η συνέχεια τώρα έχει το παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη και μετά την Γιουβέντους στο Τορίνο. Πως τα αντιμετωπίζετε αυτά τα ματς;
Ένα ένα. Έχουμε μπροστά μας πρώτα τον αγώνα με τον Αστέρα που πρέπει να κερδίσουμε για να μείνουμε ψηλά στην βαθμολογία και κοντά στην πρώτη θέση. Δεν θα είναι εύκολο. Πρώτα στο μυαλό μας είναι λοιπόν ο Αστέρας και μετά η Γιουβέντους.
- Πως θα χαρακτήριζες όμως τον αγώνα στο Τορίνο;
Είναι δύσκολο παιχνίδι. Πολύ δύσκολο και περίπλοκο. Εμείς σεβόμαστε την Γιουβέντους όπως άλλωστε το κάνουμε για κάθε αντίπαλο αλλά θα πάμε εκεί για να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς. Ως προς την λογική και την αντιμετώπιση του αγώνα δεν θα παίξουμε φουλ επιθετικά και θα προσέξουμε τα μετόπισθεν.
- Με βάση τις πολύ καλές εμφανίσεις με Ατλέτικο και Γιουβέντους πόσο πολύ πιστεύετε στην πρόκριση στην επόμενη φάση και πόσο εφικτή είναι;
Θεωρούμε πως μπορούμε να περάσουμε. Το πιστεύουμε πολύ. Έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση για την ομάδα μας και αυτό που θέλουμε όλοι είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που μπορεί να γίνει.
*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: