Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Τζόρνταν: «Δε φταίει ο Κόμπι, οι Λέικερς του 'δωσαν τόσα»

Ο Μάικλ Τζόρνταν εξήγησε πως ο Κόμπι Μπράιαντ δεν είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος για τις πια περιορισμένες δυνατότητες των Λέικερς κι έδωσε μερίδιο ευθύνης και στην ομάδα.
Οι απολαβές του 36χρονου γκαρντ αναμένεται να φτάσουν στα $48.500.000 μέχρι το 2016 και παρότι η συνολική αξία της επέκτασης συμβολαίου του είναι στα περίπου -$20.000.000 απ' ό,τι θα μπορούσε να 'χει υπογράψει η κριτική προς το πρόσωπό του παραμένει μεγάλη σε συνδυασμό και με το υπάρχον έμψυχο υλικό των Λέικερς.
ADVERTISEMENT
Μιλώντας στους εκπροσώπους των Μέσων, ο «Air», ο οποίος στην τελευταία 2ετία του στους Μπουλς είχε μαζέψει όλο το... χαρτί, αλλά πια ως ιδιοκτήτης των Σάρλοτ Χόρνετς μπορεί ν' αντιληφθεί κι αλλιώς κάποιες καταστάσεις, κλήθηκε να πάρει θέση επ' αυτού.
«Μπορώ να του ασκήσω κριτική για το γεγονός πως εξαργύρωσε στο μέγιστο βαθμό την ευκαιρία του από οικονομικής σκοπιάς; Όχι. Η απόφασή του έχει αντίκτυπο στο πώς η ομάδα θα δομήσει συγκεκριμένα πράγματα; Ίσως» είπε και συνέχισε: «Αλλά αυτό είναι κάτι που η ομάδα δεν είχε ανάγκη να του το προσφέρει. Μπορούσαν εύκολα να του δώσουν ένα διαφορετικό σενάριο κι ο Κόμπι μπορούσε να κάνει την επιλογή του απ' αυτή τη σκοπιά. Είναι εύκολο ν' ασκούμε κριτική απ' τη θέση όπου βρισκόμαστε και δεν ξέρεις όλες τις παραμέτρους αναφορικά με το γιατί ή ποιες ήταν οι ευκαιρίες για τον ίδιο. Δεν πρόκειται να του ασκήσω κριτική για το γεγονός πως εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε».
Έπειτα την περσινή απουσία τους απ' τα playoffs για πρώτη φορά απ' το 2005 οι Λέικερς έχουν αρχίσει την κανονική περίοδο με 0-2 και 19 πόντους μέσο όρο παθητικό (Λέικερς-Ρόκετς 90-108 & Σανς-Λέικερς 119-99) παρά τις προσπάθειες του ΚΒ24 (25π., 3,5ρ., 2,5ασ., 1,5κλ., 1,5λ.).
*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: