Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Γιουσουφάκια της Ελλάδας τα διεθνή ΜΜΕ!!

Εάν στην Ελλάδα είχαμε σοβαρή κυβέρνηση, τότε θα είχαμε και σοβαρή αντιπολίτευση. Αποδυτηριάκιας μιλάει. Δεν γίνεται να διαθέτεις σοβαρή κυβέρνηση και της πλάκας αντιπολίτευση. Ποτέ. Αυτά πάνε μαζύ. Αντιπολίτευση παραμύθι φούρναρης; Το ίδιο και η κυβέρνηση. Γιατί, όμως, η κυβέρνηση, όπως και η αντιπολίτευση, είναι για κλωτσές; Επειδή αυτή είναι η κοινωνία μας. Και τώρα που ζοριζόμαστε οικονομικά και πριν την κρίση η κοινωνία στην Ελλάδα είναι ελάτε να γελάσουμε. Ε, αυτή η κοινωνία γεννάει και τρέφει αυτό το δίδυμο κυβέρνησης -αντιπολίτευσης. Εάν, λοιπόν, είμασταν σοβαροί, τότε η κυβέρνηση μας θα ζούσε, λέει ο αποδυτηριάκιας, στους ρυθμούς της Αμφίπολης. Ακριβώς. Τα πάντα όλα εκεί, στις ανασκαφές των αρχαιολόγων. Εκεί, κύριοι μαλάκες, είναι ο θησαυρός μας, ο εθνικός θησαυρός. Όλα μας τα λεφτά!
Υπουργείο Αμφίπολης έπρεπε να γίνει. Με Έλληνα υπουργό. Με σοβαρό υπουργό. Με άτομο που ξέρει από Ελλάδα και παίζει τεχνοκρατικά στα δάκτυλα τον γλόμπο όλο. Με επιτελείο διάλεκτο που να πυροβολεί κάθε μέρα τον πλανήτη με το τι πρόκειται να αποκαλυφθεί στο Τάφο Καστά. Να κρατάει το σύμπαν σε αγωνία. Θρίλερ κανονικό. Τα παγκόσμια μήντια να τα κάνει αιχμάλωτα, γιουσουφάκια της Ελλάδος. Το πιο εύκολο.
Και μετά την Αμφίπολη, άλλο έργο! Και μετά το άλλο έργο, το μεθεπόμενο. Ελλάδα είμαστε, ρε, μέσα στις σάρκες μας, στα εντόσθια μας βρίσκονται όλα όσα ενδιαφέρουν την διεθνή κοινότητα.
Όπως το λέω. Όπως το έχω ξαναπεί. Η βαρειά βιομηχανία της Ελλάδος είναι ο τουρισμός της. Ο αρχαίος πολιτισμός και τα μυστικά του, οι ρίζες του βρίσκονται θαμένες στην ελληνική γη.
Να πάει να γαμηθεί η κρίση. Κάθε μέρα θα πότιζα το σύμπαν με πληροφορίες από Μέγα Αλέξανδρο και Κάσσανδρο και Λέανδρο και Φίλιππο και Όμηρο, και Τροία, και Αχιλλέα. Ο πλούτος. Ο αληθινά εθνικός πλούτος.
Τι λέω; Μιλάω σε μια γελοία κοινωνία. Που ασχολείται με 5-10 καθαρίστριες που δεν τις προσέλαβε η Δούρου. Άντε να χαθείτε, κοπρόσκυλα.

ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ με την Ολγα Κεφαλογιάννη, αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr


Έγινε και δικηά μας η Όλγα. Όταν τα μήντια πλασάρουν ένα πρόσωπο με το μικρό του όνομα, αυτό σημαίνει ότι πρόκειται για άτομο ευρύτερης αποδοχής. Λες «Μίκης», ένας είναι ο Μίκης, ο Θεοδωράκης. Σάκης, ποιος άλλος από τον Ρουβά. Λάκης, ο Λαζόπουλος. Όπως με τους μακαρίτες Παπανδρέου και Βέγγο, ήτανε ο Ανδρέας, και ο Θανάσης. Με την περίπτωση της κυρίας Κεφαλογιάννη έχει πέσει πλύση εγκεφάλου. Οργανωμένο σχέδιο προσωπικής της προβολής.
Η Όλγα αυτό, η Όλγα εκείνο. Ποια Όλγα; Ποια άλλη από την υπουργό τουρισμού. Την πετυχημένη. Την σούπερ πετυχημένη. Την μοναδική πετυχημένη υπουργό. Αυτή είναι η Κεφαλογιάννη, η Όλγα μας, που δεν είναι κορόϊδο. Ψοφάνε τα μήντια από μπούστο της, γιατί να τους χαλάσει το χατήρι. Δεν κυκλοφορεί πλέον το κορίτσι χωρίς να πιάνουν οι κάμερες και λίγο στήθος της, όχι βέβαια όπως της κυρίας Σόδη, που το είχε παραξηλώσει.
Ο τουρισμός στην Ελλάδα ανέβηκε. Και που κολλάει η μαντάμ Κεφαλογιάννη, για να κάνουμε ταμείο; Η Μέρκελ άμα γουστάρει επιτόπου επηρεάζει τους δείκτες προς όφελος ή, σε βάρος της Ελλάδος. Η κυβέρνηση της Αγγλίας π.χ. η, οι ταξιδιωτικοί πράκτορες των ξένων χωρών.
Η Ελλάδα τον διώχνει τον τουρίστα. Την πόρτα της Ελλάδος την ανοίγουν τα οργανωμένα συμφέροντα της τουριστικής βιομηχανίας. Ποια Όλγα Κεφαλογιάννη, να είμεθα σοβαροί. Τι, όμως, κρύβει η προπαγάνδα, η εκστρατεία να περάσει στις μάζες το όνομα και η φιγούρα της «Όλγας μας»;
Ετοιμάζεται σενάριο διαδοχής στη ΝΔ. Πιθανόν από τους ενδιαφερόμενους να μην τους βγει. Μαγειρεύεται, όμως, και άστο να παίζει στην καβάτζα. Χάνει αύριο τις εκλογές ο Σαμαράς, τι γίνεται; Κοτζάμ Μητσοτάκης και το βαρύ όνομα Καραμανλής, όπως άλλωστε και ο Έβερτ, μετά από ήττα παραιτήθηκαν από την προεδρία του κόμματος.
Νεκρή φύση είναι σήμερα το τοπίο στη ΝΔ από πλευράς υποψήφιων αρχηγών. Ούτε για δείγμα δεν ξεχωρίζει κάποιος με φόντο αρχηγού. Γιατί, λοιπόν, να μη σενιάρουν τη δημόσια εικόνα της Όλγας μας;

*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: