Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Δύο προβλήματα λιγότερα στον ΠΑΟΚ!

Μετά το νέο «στραβοπάτημα» στο Κύπελλο, οι παίκτες του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις την Πέμπτη, στην οποία συμμετείχαν οι Μακ και Περέιρα, ενώ ο Σκόνδρας έκανε ελαφρύ τρέξιμο.

Δύο προβλήματα λιγότερα στον ΠΑΟΚ
Την… επόμενη μέρα σκέφτονται στον ΠΑΟΚ, μετά και τη νέα «γκέλα» στο Κύπελλο κόντρα στον ΠΑΣ. Οι παίκτες του «Δικεφάλου του Βορρά» προπονήθηκαν την Πέμπτη, με τους Μακ και Περέιρα να παίρνουν κανονικά μέρος στο πρόγραμμα.

Οι Θεσσαλονικείς ήρθαν ισόπαλοι με τον ΠΑΣ (1-1) για το Κύπελλο και πρέπει στην τελευταία αγωνιστική του ομίλου να νικήσουν τον εκτός έδρας αγώνα με την Κέρκυρα για να έχουν ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Ωστόσο, τα παιχνίδια αυτά «μπαίνουν στο συρτάρι» και, έτσι, η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη στρέφει την προσοχή της στον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με τον Εργοτέλη για την ένατη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ενόψει αυτού, οι Ρόμπερτ Μακ και Φακούντο Περέιρα πήραν μέρος κανονικά στο πρόγραμμα της Πέμπτης και υπολογίζονται κανονικά από τον προπονητή τους.

Ο Γιάννης Σκόνδρας πάτησε γήπεδο ύστερα από καιρό, κάνοντας ελαφρύ τρέξιμο. Μάρτενς και Τζανδάρης ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα, ενώ όσοι αγωνίστηκαν με τον ΠΑΣ, ακολούθησαν θεραπεία.

Την Παρασκευή, ο προπονητής της ομάδας έχει προγραμματίσει πρωινή προπόνηση στις 11:30 στη Νέα Μεσημβρία.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: