Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

«Σφάζονται» οι Άγγλοι για Πικέ!!

Τσέλσι, Σίτι και Γιουνάιτεντ έχουν καταθέσει, σύμφωνα με την καταλανική Sport, προτάσεις στην Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Ζεράρ Πικέ. Ποια τα δεδομένα της υπόθεσης.

«Σφάζονται» οι Άγγλοι για Πικέ!
Η καριέρα του Ζεράρ Πικέ στην Μπαρτσελόνα έχει φθίνουσα πορεία. Ο ίδιος μπορεί να δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2019 και να έχει δηλώσει πως θέλει να κρεμάσει τα παπούτσια του παίζοντας στην ίδια ομάδα, ωστόσο η Sport αναφέρει πως αυτό κάθε άλλο παρά δεδομένο είναι.

Όπως γράφει η καταλανική εφημερίδα στο σημερινό της πρωτοσέλιδο, για τον αμυντικό των «μπλαουγκράνα» υπάρχουν τρεις προτάσεις από κορυφαίους αγγλικούς συλλόγους. Η Τσέλσι προσφέρει 30 εκατ. ευρώ, η Μάντσεστερ Σίτι 28 εκατ. ευρώ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 25 εκατ. ευρώ.

Και κάθε μια εκ των τριών έχει τους λόγους της να αισιοδοξεί πως θα τον αποκτήσει. Οι μεν «μπλε» πέραν του ότι προσφέρουν τα περισσότερα χρήματα διαθέτουν την ισχυρότερη εκ των τριών μνηστήρων ομάδα, αλλά και τον κολλητό του Πικέ, Σεσκ Φάμπρεγας, ήδη στην ομάδα. Οι «πολίτες» με τη σειρά τους έχουν στο δυναμικό τους τον Τσίκι Μπεγκιριστάιν, άνθρωπο που ως τεχνικός διευθυντής της «Μπάρτσα» τον έφερε στη Βαρκελώνη το 2008. Οι «κόκκινοι διάβολοι», τέλος, έχουν σαν ατού την προϋπηρεσία του παίκτη στην ομάδα από το 2004 μέχρι το 2008.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο συμβόλαιο του Πικέ με την Μπαρτσελόνα προβλέπεται ρήτρα 200 εκατ. ευρώ! Τέτοιο ποσό είναι απίθανο να δοθεί από οποιαδήποτε ομάδα, ωστόσο φαίνεται πως δεδομένης και των μέτριων εμφανίσεων του 27χρονου άσου όλα είναι υπό διαπραγμάτευση.

inner*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: