Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Ιβάνοβιτς: «Και μνημείο θα άξιζε ο Ζοτς»

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς έδειξε το σεβασμό του στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και την ικανοποίησή του για την εικόνα του Παναθηναϊκού απέναντι στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ.

Ιβάνοβιτς: «Και μνημείο θα άξιζε ο Ζοτς»
Απόλυτα ικανοποιημένος από την ομάδα του ήταν ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, ενώ υποκλίθηκε στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς για όσα έχει προσφέρει στον Παναθηναϊκό.

«Ήταν ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό για εμάς. Μου άρεσε πάρα πολύ το κοινό που βοήθησε πάρα πολύ τους παίκτες να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση. Παίξαμε πολύ καλά στην άμυνα και τα ποσοστά μας ήταν απίστευτα. Εξαιρετικά και σπάνια να τα έχει μία ομάδα», ανέφερε και πρόσθεσε για την ετοιμότητα της ομάδας του παρά την ανανέωση και τα προβλήματα: «Ποτέ δεν κοιτάω τα προβλήματα. Οι παίκτες πρέπει να αγωνίζονται καλά. Είναι μεγάλος σύλλογος ο Παναθηναϊκός συνηθισμένος στις επιτυχίες. Δεν έχουμε χρόνο για να αποκτήσουμε ρυθμό. Πρέπει να νικάμε από την αρχή».

Μιλώντας για την απόδοση του Σλότερ είπε: «Όλοι έχουν βοηθήσει όχι μόνο ο Σλότερ. Είναι πολύ καλός παίκτης με πολύ καλό σουτ. Είναι καλός στο πικ εν ρολ. Σήμερα έπαιξε βασικά ως σούτινγκ γκαρντ και αυτό τον βοήθησε πάρα πολύ, αν και μπορεί να παίξει και στο ‘’1’’».

Ερωτηθείς αν ήταν τόσο καλός ο Παναθηναϊκός ή τόσο κακή η Φενέρ, απάντησε: «Πιστεύω ότι κάναμε τη δουλειά μας σωστά και αυτό είναι το μοναδικό που μ’ ενδιαφέρει».

Παράλληλα στάθηκε στην αυτοπεποίθηση της ομάδας και τη στήριξη του κοινού στην ομάδα και τον ίδιο: «Το εξαιρετικό κοινό βοήθησε πολύ τους παίκτες, αλλά και η ευστοχία του Σλότερ, έδωσε αυτοπεποίθηση σε αυτόν, αλλά και στην ομάδα συνολικά. Εγώ άκουσα μόνο το όνομα του Ομπράντοβιτς που το αξίζει γιατί ένας ζωντανός μύθος για την ομάδα. Οφείλονται πολλά σε αυτόν και δικαιολογημένα αποθεώθηκε».

Σε ερώτηση για το αν ονειρεύεται ένας προπονητής μια τέτοια υποδοχή, σαν του «Ζοτς», είπε: «Όπως είπα και πριν, είναι λογικό να τυχαίνει αυτής της υποδοχής ο Ομπράντοβιτς. Ακόμα και μνημείο να του σήκωναν θα το άξιζε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: