Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Με «βουνό» στο… βουνό!

Η επιστροφή του ορεξάτου Μπεργκ (που στα σουηδικά σημαίνει βουνό) ενισχύει τον Παναθηναϊκό εν όψει του Γολγοθά με 3 ματς-«φωτιά» σε 8 μέρες. Φήμες πως είναι κοντά στην επέκταση συμβολαίου ο Σουηδός.

Με «βουνό» στο… βουνό
Πολλαπλά κερδισμένος βγήκε ο Παναθηναϊκός από τον χθεσινό αγώνα Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό στη Λεωφόρο. Πέραν της νίκης με 3-1, που εξασφάλισε και μαθηματικά στο «τριφύλλι» την πρόκριση στους «16» (ενώ χάνει την πρωτιά στον όμιλο μόνο με ήττα στα Χανιά), οι «πράσινοι» έχουν πολλούς ακόμη λόγους να χαμογελούν.

Πρώτος και καλύτερος η δυναμική επανεμφάνιση του Μάρκους Μπεργκ, που επέστρεψε μετά από δύο και πλέον μήνες με γκολ δείχνοντας πόσο έλειψε. Ο Σουηδός φορ θα έχει βασικό ρόλο στο εξής στα πλάνα του Γιάννη Αναστασίου, αλλά όχι και δεδομένη παρουσία στην ενδεκάδα και σε 90λεπτα, γιατί προέρχεται από μακρά απραξία και πρέπει να βρει αγωνιστικό ρυθμό.

Παρεμπιπτόντως, σημερινό δημοσίευμα του Goal αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός είναι κοντά σε συμφωνία με τον Μάρκους Μπεργκ για την επέκταση της συνεργασίας τους κατά ένα χρόνο (μέχρι το 2018) με διαφορετικούς όρους. Οι επαφές-όπως αναφέρει η εφημερίδα-έχουν αρχίσει εδώ και καιρό, ενώ ακολούθησε ένα ραντεβού σε πολύ καλό κλίμα στην Ολλανδία με το γραφείο μάνατζερ που εκπροσωπεί τον παίκτη.

Πέραν του αρχισκόρερ της ομάδας, ο Παναθηναϊκός «κέρδισε» άλλους δύο παίκτες. Από τη μια τον Χρήστο Δώνη, που μέρα με τη μέρα εμφανίζεται βελτιωμένος, και από την άλλη τον Ουασίμ Μπούι, που έκανε την καλύτερη εμφάνισή του με το «τριφύλλι» και δείχνει μεταμορφωμένος σε σχέση με τον «άχρωμο» παίκτη στην αρχή της σεζόν. Αμφότεροι προσθέτουν δύο έξτρα επιλογές στα χέρια του Γιάννη Αναστασίου που θα τις χρειαστεί εν όψει του αγωνιστικού Γολγοθά που ακολουθεί.

Θα κρίνουν πολλά…

Από την ερχόμενη μέχρι την επόμενη Κυριακή και σε διάστημα οκτώ ημερών ο Παναθηναϊκός δίνει τρεις αγώνες που θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό την πορεία του σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Η τριάδα των κρίσιμων ματς αρχίζει την Κυριακή στη Λεωφόρο απέναντι στον Ατρόμητο και ολοκληρώνεται μια εβδομάδα μετά απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για τη Super League, ενώ ενδιάμεσα υπάρχει το παιχνίδι της Πέμπτης με την Αϊντχόφεν στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για το Europa League.

Από τον προσεχή αγώνα με τον Ατρόμητο απών θα είναι ο Σίλντενφελντ, τη θέση του οποίου στο κέντρο άμυνας αναμένεται να πάρει ο Μέντες, ενώ ο Ντίνας είναι αμφίβολος. Στον πάγκο του «τριφυλλιού» δεν θα βρίσκεται ο Γιάννης Αναστασίου λόγω της τιμωρίας του.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: