Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Αναλαμβάνει ο Μποροβήλος!!

Ο Γιώργος Μποροβήλος θα είναι, όπως προκύπτει από το εν εξελίξει ΔΣ της Super League, ο νέος πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής. Αναπληρωτής πρόεδρος ο Δ. Τζελέπης.

Αναλαμβάνει ο Μποροβήλος
Πρωτάθλημα δεν ξέρουμε (ακόμη) αν θα δούμε και αυτή την εβδομάδα, αλλά τουλάχιστον η Super League δεν θα είναι ακέφαλη.

Από την εν εξελίξει συνεδρίαση του ΔΣ της διοργανώτριας αρχής προέκυψε πως νέος πρόεδρος, στη θέση του παραιτηθέντος Δημήτρη Αγραφιώτη, αναλαμβάνει ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος (είχε διατελέσει κατά το παρελθόν αντιπρόεδρος του συνεταιρισμού), ενώ αναπληρωτής πρόεδρος στη θέση του Στράτου Σωπήλη θα είναι ο πρόεδρος του Πανθρακικού, Δημήτρης Τζελέπης.

Ο Γιώργος Μποροβήλος έλαβε 13 θετικές ψήφους, λευκό ψήφισαν Ξάνθη, Λεβαδειακός και Νίκη Βόλου, ο ΠΑΟΚ «παρών», ενώ αρνητική ψήφο έλαβε από τον Παναθηναϊκό.

Μένει να φανεί, πλέον, αν θα επιτευχθεί η απαιτούμενη συναίνεση στο έγγραφο που θα σταλεί στην ΕΠΟ και με το οποίοι οι ΠΑΕ θα λαμβάνουν μια σειρά δεσμεύσεων που θα «καλύψουν» την ομοσπονδία για να υπάρξει άρση της απόφασης για μη ορισμό διαιτητών στα πρωταθλήματα, προκειμένου να αρχίσει-επιτέλους-και πάλι η… δράση.

*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: