Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Ο Λούκα και οι άλλοι!

Επαφή με τον μεσοεπιθετικό της Κρισιούμα, Λούκα, φέρεται να είχε ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς για λογαριασμό της ΑΕΚ στη Βραζιλία. Το προφίλ και βίντεο του 24χρονου παίκτη. Σήμερα ξεκαθαρίζει για Μάνταλο.

Ο Λούκα και οι άλλοι
Το όνομα του Λούκα ήρθε στο προσκήνιο για λογαριασμό της ΑΕΚ. Σύμφωνα με την «Ώρα για Σπορ», ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς στο ταξίδι που έκανε στη Βραζιλία δεν είδε απλώς τον 24χρονο Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό της Κρισιούμα, αλλά είχε και μια επαφή μαζί του σε διερευνητικό επίπεδο.

Ο δεξιοπόδαρος άσος αγωνίζεται τόσο σαν περιφερειακός, όσο και σαν ακραίος επιθετικός. Έχει περάσει επίσης από την Κρουζέιρο και φέτος έχει 37 συμμετοχές και 6 γκολ. Τα δικαιώματά του ανήκουν στο μεγαλύτερο ποσοστό τους σε γραφείο μάνατζερ και σε μικρότερο στην Κρισιούμα. Για τον παίκτη υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες στην πατρίδα του, αλλά και στην Ευρώπη.



Στο μεταξύ, ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς θα ενημερώσει σήμερα τον Τραϊανό Δέλλα για τους παίκτες που παρακολούθησε στη Βραζιλία και τις επόμενες μέρες θα ταξιδέψει αρχικά στην Ισπανία κι εν συνεχεία στο Βέλγιο για να δει κι άλλους παίκτες.

Εξετάσεις για Μάνταλο

Με την ελπίδα ότι μετά από περίπου ένα μήνα απραξίας (τελευταία επίσημα ματς στις 2 Νοεμβρίου με τον Αχαρναϊκό) θα ξαναπαίξουν μπάλα, στην ΑΕΚ επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις. Το ενδιαφέρον εστιάζεται στην κατάσταση του Πέτρου Μάνταλου, που αποχώρησε από το φιλικό με τον Παναθηναϊκό τραυματίας και σήμερα θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για διάστρεμμα και μένει να φανεί-εφόσον γίνει το ματς με την Παναχαϊκή την Κυριακή-αν θα το προλάβει. Αντίθετα, διαθέσιμος θα είναι ο Νίκος Γεωργέας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: