Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Οι «ασπρόμαυρες» προτεραιότητες!

Στην τελική ευθεία μπαίνει το «ξεσκαρτάρισμα» των ποδοσφαιριστών που έχει παρακολουθήσει ο ΠΑΟΚ και σύντομα θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις με στόχο την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ.

Οι «ασπρόμαυρες» προτεραιότητες
Στο τελικό στάδιο μπαίνει η προεργασία του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Οι θέσεις στις οποίες «καίγονται» για ενίσχυση οι Θεσσαλονικείς είναι εκείνες του ακραίου επιθετικού, ενός χαφ και ενός στόπερ.

Με την αντίστοιχη σειρά έχει γίνει και η ιεραρχία στον «Δικέφαλο του Βορρά», στον οποίο επιθυμούν να παραμείνουν ψηλά στη βαθμολογία για να διεκδικήσουν μέχρι τέλους την κατάκτηση του πρωταθλήματος και να μην ξεμείνουν από δυνάμεις στα μέσα της σεζόν.

Ψηλά στο μεταγραφικό στόχαστρο είναι σίγουρα η περίπτωση του Πολωνού Κλιχ, αλλά υπάρχουν και άλλες λύσεις που θα ασχοληθούν σύντομα πιο ενεργά στην «ασπρόμαυρη» διοίκηση.

Το δύσκολο έργο «σκληρών διαπραγματεύσεων» για να πάρει την ελευθέρας του καθενός (μια και πέρα από ακραίο, αναζητούνται στόπερ και δημιουργικός μέσος) θα αναλάβει ο Ζήσης Βρύζας.

Όπως προαναφέρουμε, πρώτος στόχος είναι ο ακραίος φορ, και στη συνέχεια εφόσον ενισχυθεί ο ΠΑΟΚ στη συγκεκριμένη θέση, θα γίνει κίνηση για έναν παίκτη στη μεσαία γραμμή, ενώ στο τέλος θα γίνει προσπάθεια να αποκτηθεί και ένας στόπερ.

Στο καθαρά αγωνιστικό, οι Θεσσαλονικείς θα προπονηθούν σήμερα το πρωί (στις 11) και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει στο Μινσκ για το παιχνίδι με την Ντιναμό για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: