Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

«Κίτρινη» ελπίδα για Σολάρι!

Αισιόδοξοι ότι τελικά θα καταφέρουν να πείσουν τον Εστεμπάν Σολάρι να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη για τους επόμενους έξι μήνες παρουσιάζονται οι Θεσσαλονικείς.

«Κίτρινη» ελπίδα για Σολάρι
Όσο ο Εστεμπάν Σολάρι δεν βρίσκει σύλλογο για να συνεχίσει την καριέρα του και παραμένει ελεύθερος στην αγορά, οι άνθρωποι του Άρη ευελπιστούν ότι θα καταφέρουν να αναθερμάνουν το θέμα.

Ο Γιώργος Γαλανός είχε προσφέρει στον Αργεντινό, περσινό πρώτο σκόρερ της Σούπερ Λίγκας, συγκεκριμένη οικονομική προσφορά και περιμένει τώρα την αντίδρασή του.

Μάλιστα, ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας αναμένεται να έχει νέα επικοινωνία με την πλευρά του παίκτη, ώστε να ξεκαθαρίσει οριστικά η υπόθεση.

Σε κάθε περίπτωση, το θέμα του Σολάρι δεν επηρεάζει το αντίστοιχο του Κόκε, που και εκείνο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και δεν αποκλείεται σύντομα να έχουν και εκείνοι νεότερα.

Παράλληλα, υπάρχουν πληροφορίες ότι ο Ντάρσι Νέτο συζητάει και εκείνος για την επιστροφή του. Ωστόσο, εκείνο που προβληματίζει στον Άρη είναι η ηλικία του 33χρονου οπισθοφύλακα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: