Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Ούτε να μιλήσει δεν ξέρει ο Καραγκούνης!!

Φοβερός Νίκος Αλέφαντος στον Σκύλο για ΕΠΟ - Εθνική! Πώς να παίξει με Ατλέτικο ο Ολυμπιακός, ποιος είναι όρθιος στύλος και ποιος ανύπαρκτος; "Ούτε στη Ζιμπάμπουε δεν γίνονται αυτά"! Έχω να πω πολλά σήμερα. Θα ξεκινήσω από τα ξένα και μετά θα έρθω στο δικό μας χάλι, το ποδόσφαιρο που το έχουν ξεσκίσει η χειρότερη ΕΠΟ όλων των εποχών και ο χειρότερος υπουργός αθλητισμού όλων των εποχών! Ο Ανδριανός ανύπαρκτος είναι.
Για τον Βενγκέρ λέω πολλά χρόνια, από τότε που τον αντιμετωπίζανε σαν ιερή αγελάδα. Ποτέ δεν μου άρεσε αυτός ο προπονητής. Δεν μπορεί να καταλάβει ότι το ποδόσφαιρο άλλαξε, πέθανε η ανούσια κατοχή, αν δεν τελειώνεις τις φάσεις σήμερα είσαι νεκρός. Με τον αργό Ζιρού μπροστά πού πας. Μεγάλο διπλό της έκανε η Μάντσεστερ.
Κοιτάξτε κύριοι την Τσέλσι του Μουρίνιο τι κάνει. Με 5 βγαίνει μπροστά ενώ είναι ασφυκτικά κλειστός στην άμυνα πίσω. Αυτό είναι ποδόσφαιρο. Με 5 βγαίνει μπροστά, κάτι που δεν κάνει ο Ολυμπιακός, οι του Μουρίνιο πατάνε περιοχή, γεμίζουν περιοχή. Έχοντας στον άξονα των χαφ πίσω Μάτιτς και Φάμπρεγκας, τι κάνει ο Μουρίνιο. Έχει την τριάδα μπροστά με Ντιέγκο Κόστα, Γουίλιαν δεξιά και Αζάρ αριστερά, βγάζει και τον Όσκαρ τέταρτο μπροστά στις κόντρες, βγάζει και τον Φάμπρεγκας.
Το ίδιο κάνει και η Ατλέτικο που την είδα τώρα με τη Μάλαγα και τρόμαξα. Θα βρει πολύ γερή ομάδα ο Ολυμπιακός. Θα τα πω στο τέλος για την Ατλέτικο.
Η Μάντσεστερ αυτή τη φορά έπαιξε κομπλέ, δεν έκανε πειραματισμούς, με 4-3-3, ο Ρούνεϊ ανεβασμένος, του αρέσει να παίζει ελεύθερα σε πολλούς χώρους, στο πρώτο 20λεπτο ήταν χασογκόλα η Άρσεναλ και το πλήρωσε. Μόλις της έκανε το 0-1 η Μάντσεστερ, βγήκε μπροστά για το 1-1 και άφησε χώρους πίσω, το εκμεταλλεύτηκε ο Ντι Μαρία, πήρε τη μπάλα τη γύρισε στο Ρούνεϊ πάρε το 0-2. Στο τέλος έκανε το 1-2 αλλά ήταν αργά για δάκρυα Στέλλα.
** Η ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ - Η Όλγα Φαρμάκη το... γλείφει καλά! (ΒΙΝΤΕΟ)
5 παίκτες βγάζει μπροστά και η Ρεάλ, έχει Μπενζεμά, Ρονάλντο, Μπέιλ μπροστά και από πίσω έρχονται ο Ροντρίγκες και ο Ίσκο. Εντάξει, για τον Ρονάλντο τι να λέμε, έχω πει τα μύρια όσα όταν πολλοί κομπλεξικοί ασχολιόντουσαν με τα μαλλιά του. Τους έχει γ... ο Ρονάλντο.
Σε τρομερή κατάσταση είναι και ο Ρόμπεν της Μπάγερν. Για εμένα είναι στην πρώτη τριάδα παικτών στον κόσμο τον τελευταίο χρόνο, μαζί με τον Ρονάλντο και τον Μέσι. Αν δεν υπήρχαν αυτοί οι δύο, αυτός θα άξιζε τη Χρυσή Μπάλα.
Πάμε τώρα στην Ατλέτικο. Έριξε 3 γκολ στη Μάλαγα που είναι γερή ομάδα, πρέπει να κάνει μεγάλο ματς ο Ολυμπιακός αν θέλει να γλιτώσει εκεί μέσα. Αυτοί παίζουν 4-5-1 που γίνεται 4-4-2 με τον Αρντάν, μπροστά έχουν μόνο του τον Μάτζουκιτς αλλά τον πλαισιώνουν στις κόντρες άλλοι τρεις και τέσσερις. Και ενώ μιλάμε για άμυνα του θανάτου, για πρέσινγκ του θανάτου από το κέντρο και πίσω. Αυτοί αμύνονται με 11, όχι μέσα στην περιοχή, υπάρχει τρομερό πρέσινγκ από το κέντρο και πίσω. Πνευμόνια φοβερά.
Το τρέξιμο που κάνουνε στο πρέσινγκ είναι αδιανόητο. Πρεσάρουν με σπριντ, είναι λες και τρέχουν συνεχώς 30άρια! Σε πνίγουν με οργανωμένη άμυνα και με ταχύτητα στα μικρά μέτρα.
Για εμένα ο Ολυμπιακός σε αυτό το ματς χρειάζεται πάρα πολύ τον περσινό Μήτρογλου, ή έναν σέντερ φορ να είχε ολκής. Για εμένα σε αυτό το ματς αν ήταν να διαλέξω μεταξύ Αφελάι και Τσόρι, θα έβαζα τον Τσόρι.
Χρειάζεται η πάσα του Τσόρι στον σέντερ φορ, χρειάζεται και η μπούκα του Τσόρι. Και πίσω από τον Τσόρι θα έβαζα 4 χαφ. Να παίξω την Ατλέτικο με τα ίδια της τα όπλα.
Το κακό είναι ότι με αυτήν την τραγική ΕΠΟ και αυτόν τον τραγικό υπουργό Αθλητισμού ο Ολυμπιακός έχει μείνει βδομάδες χωρίς αγώνες στα πόδια του ενώ η Ατλέτικο έχει φουλ ρυθμό. Εδώ δεν μιλάμε για ξεκούραση, τι ξεκούραση, Σάββατο έπαιξε η Ατλέτικο, μία χαρά έτοιμη θα είναι, εδώ μιλάμε για ξεχαρβάλωμα χωρίς αγώνες της ελληνικής ομάδας. Δεν βγαίνει τέτοιο ματς ζωής και θανάτου μόνο με προπονήσεις και με ρεπό τόσες μέρες.
Αλλά τι να λέμε, εδώ φτάσαμε στο σημείο να είναι προπονητής της Εθνικής ένας άνθρωπος χωρίς ένσημα στον πάγκο επαγγελματικής ομάδας, ο Τσάνας!
Εδώ φέρανε και χρυσοπληρώσανε τον πρωταθλητή των αποζημιώσεων, τον κύριο τίποτα στην τακτική, τον όρθιο στύλο τον αμίλητο με το κουστούμι τον Ρανιέρι.
Εδώ θέλουν να κάνουν πρόεδρο της ΕΠΟ λέει τον Καραγκούνη!
Για τέτοια διάλυση μιλάμε στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πρόεδρος της ΕΠΟ λέει ο Καραγκούνης. Από που κι ως που. Να μιλήσει δεν ξέρει. Παράγοντας σε καμία ομάδα δεν έχει κάνει. Προπονητής ούτε στην Άνω Ραχούλα δεν έχει κάνει. Επιμόρφωση καμία δεν έχει. Επειδή έπαιζε μπάλα; Κι άλλοι έπαιζαν μπάλα πολύ καλύτερη από αυτόν! Έχουν περάσει μύθοι από το ελληνικό ποδόσφαιρο, μύθοι ποδοσφαιριστές πολύ καλύτεροι από αυτόν. Δηλαδή γιατί να είναι πρόεδρος στην ΕΠΟ ο Καραγκούνης και να μην είναι ο Δομάζος ή ο Κούδας;
Και μας έχουν πρήξει οι δημοσιογράφοι στις μεταδώσεις με τον Καραγκούνη και τον Καραγκούνη, έξυσε το μάτι του ο Καραγκούνης, έξυσε το σβέρκο του ο Καραγκούνης, έκανε γκριμάτσα ο Καραγκούνης, αλλά από τότε που πήρε πόστο ο Καραγκούνης στην Εθνική διαλυθήκαμε! Όχι ότι φταίει αυτός, αλλά μην μας πρήζουν κιόλας με τον Καραγκούνη.
Αυτό που γίνεται με τις αναβολές των ματς είναι ένα έγκλημα. Πληρώνει η Νόβα, πληρώνουν οι ομάδες τους παίκτες, πληρώνουν τους προπονητές, τους φροντιστές, τους υπαλλήλους, για να μην βλέπει κανείς τίποτα. Πού είναι η μπάλα ρε; Ούτε στην Ζιμπάμπουε δεν γίνονται αυτά, να μένει ο κόσμος χωρίς μπάλα.
*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: