Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Τα ντέρμπι τα παίρνουν οι… Έλληνες!

Με Λουκά Βύντρα και Νίκο Καράμπελα να αγωνίζονται 90 λεπτά, η Λεβάντε θριάμβευσε με σκορ 2-1 στο τοπικό ντέρμπι κόντρα στη Βαλένθια και πήρε τεράστια ανάσα στην προσπάθεια αποφυγής του υποβιβασμού.

Τα ντέρμπι τα παίρνουν οι… Έλληνες
«Γαλάζιο» βάφτηκε το ντέρμπι μεταξύ της Λεβάντε και της Βαλένθια! Αιτία, η παρουσία στην ενδεκάδα της πρώτης των Λουκά Βύντρα και Νίκου Καράμπελα που βοήθησαν την ομάδα τους να φτάσει σε σπουδαία νίκη κόντρα στην… κοντοχωριανή τους.

Με τις δύο ομάδες να έχουν 15 βαθμούς διαφορά και τη Λεβάντε να βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, ελάχιστοι της έδιναν ελπίδες για νίκη. Κι όμως, τα κατάφερε (2-1) χάρη στα τέρματα των Βίκτορ Κασαδεσούς (58’) και Χοσέ Λουίς Μοράλες, ο οποίος στο 74’ πρόσφερε με καταπληκτική προσπάθεια το χάιλαϊτ της βραδιάς, ένα λεπτό μετά το τέρμα της ισοφάρισης από τον Παρέχο.

Οι Έλληνες τα πήγαν εξαιρετικά με τον Βύντρα ειδικά να είναι άψογος απέναντι στον Νεγρέδο που έχασε αρκετές ευκαιρίες, ενώ είδε και μια προσπάθειά του να καταλήγει λίγο άουτ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: