Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Σε πολύ καλό δρόμο του Μπεργκ!

Αισιοδοξία στον Παναθηναϊκό για την πρόωρη επέκταση συμβολαίου στον Μάρκους Μπεργκ. Σήμερα το νέο ραντεβού με τον εκπρόσωπό του. Ακολουθούν κι άλλοι για ανανεώσεις.

Σε πολύ καλό δρόμο του Μπεργκ
Τον θέλει και το δείχνει… Ο Παναθηναϊκός έκανε το πρώτο βήμα για την πρόωρη επέκταση συνεργασίας με τον Μάρκους Μπεργκ και υπάρχει αισιοδοξία πως ο Σουηδός φορ θα συμφωνήσει να υπογράψει νέο συμβόλαιο που θα τον κρατά στο «τριφύλλι» τουλάχιστον μέχρι το 2018.

Η χθεσινοβραδινή συνάντηση των Τάκη Φύσσα και Λεωνίδα Βόκολου με τον μάνατζέρ του κράτησε περίπου δύο ώρες, έγινε σε πολύ καλό κλίμα και οι «πράσινοι» έδειξαν στην πλευρά του παίκτη πόσο πολύ θέλουν να συνεχιστεί η συνεργασία τονίζοντας πως θέλουν να επιβραβεύσουν τον Μπεργκ για την προσφορά του, αλλά χωρίς να είναι σε θέση να κάνουν υπερβολές. Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας εισπράττει βάσει του τρέχοντος συμβολαίου του 450.000 ευρώ ετησίως και ο Παναθηναϊκός του προσφέρει πάγιες αποδοχές που φτάνουν ή ξεπερνούν τις 500.000 ευρώ, ενώ με τα μπόνους το ποσό ξεπερνά τις 600.000 ευρώ.

Στις συζητήσεις με τον εκπρόσωπο του Μπεργκ θα τεθούν επί τάπητος σημαντικές παράμετροι, όπως αν ο ίδιος θα διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης, πράγμα και το πιθανότερο (έχει ένα 10% φεύγοντας από το Αμβούργο, που επίσης έχει κρατήσει ένα 35%), όπως και αν θα μπει ρήτρα για πιθανή πώλησή του.

Σημειώνεται πως ακόμη κι αν δεν προκύψει τώρα συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, ο Μάρκους Μπεργκ δεν πρόκειται να πάει πουθενά. Άλλωστε δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2017.

Μετά τον Μπεργκ, σειρά θα πάρουν κι άλλοι παίκτες. Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, που το καλοκαίρι μένει ελεύθερος, είναι η πιο δύσκολη περίπτωση καθώς έχει ήδη προσελκύσει ενδιαφέρον από πολλές ομάδες, ενώ πιο… βατές είναι οι υποθέσεις των Νάνο, Καρέλη, Ατζαγκούν και Ρισβάνη, στους οποίους θα προταθεί επέκταση με αύξηση των αποδοχών, αλλά και της ρήτρας στα συμβόλαιά τους.

Έτοιμος ο Ζέκα

Ο Ζέκα αναμένεται να μπει σήμερα σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν αναμένεται να μπει και στο… αεροπλάνο για το ματς με τη Ντιναμό στη Μόσχα την ερχόμενη Πέμπτη (19:00) για το Europa League. Πιθανότατα θα επανεμφανιστεί στο προσεχές ματς πρωταθλήματος, που εφόσον αρχίσει και πάλι όλα δείχνουν πως θα είναι κόντρα στη Βέροια στη Λεωφόρο (η ενδέκατη αγωνιστική λογικά θα γίνει εμβόλιμα). Θεραπεία συνεχίζουν οι Καρέλης και Ατζαγκούν που δεν υπολογίζονται για τα δύο προσεχή ματς.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: