Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Βρείτε λύση!!

Ένα από τα πλέον καθοριστικά ΔΣ της Super League θα πραγματοποιηθεί σήμερα, με το ενδιαφέρον στην επανέναρξη του πρωταθλήματος και την εκλογή προέδρου. Φαβορί ο Μποροβήλος και... μπάλα στις γιορτές.

Βρείτε λύση!
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται σήμερα η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Σούπερ Λίγκας, καθώς θα συζητηθούν μία σειρά από κρίσιμα και σημαντικά θέματα.

Πρώτα από όλα εκείνο που θα τεθεί επί τάπητος είναι η επανέναρξη του πρωταθλήματος, ενώ θα γίνει κουβέντα και για την αγωνιστική από την ομάδα αυτή θα γίνει.

Η ΕΠΟ είχε λάβει την απόφαση για επ' αόριστον αναβολή των πρωταθλημάτων της χώρας, κάτι που κανείς δεν επιθυμεί να συνεχιστεί και έχει αντίκτυπο στην απόδοση των Ευρωπαίων εκπροσώπων μας (Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού και Αστέρα Τρίπολης).

Όσον αφορά τώρα ποιοι αγώνες θα γίνουν το ερχόμενο Σαββατοκύριακό, έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία πως θα γίνει απευθείας η 12η αγωνιστική και η 11η θα μετατεθεί. Ίσως, μάλιστα, να τοποθετηθεί και δεύτερη εμβόλιμη (μετά την 6η αγωνιστική) μέσα στον Δεκέμβριο με τη διεξαγωγή μιας... «boxing day» (27,28 και 29 Δεκεμβρίου).

Από εκεί και πέρα, το δεύτερο σημαντικό θέμα στην ατζέντα είναι η εκλογή νέου προέδρου και αντιπροέδρου στη διοργανώτρια αρχή, ύστερα από τις παραιτήσεων των Αγραφιώτη και Σωπήλη, αντίστοιχα. Για τη θέση του προέδρου μεγάλο φαβορί προβάλλει ο Γιώργος Μποροβήλος, ο οποίος έχει έρθει σε επαφή με τις διοικήσεις των συλλόγων της Λίγκας.

Αυτή τη στιγμή είναι σίγουρο ότι δεν θα τον ψηφίσουν ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ, η Skoda Ξάνθη και η Νίκη Βόλου. Άγνωστο παραμένει ποιος θα θέσει υποψηφιότητα για αναπληρωτής και αντιπρόεδρος της Σούπερ Λίγκας.

Τέλος, στο σημερινό Δ.Σ. της Λίγκας θα γίνει κουβέντα και για το θέμα των προσφυγών των ΟΦΗ και Πανιωνίου στα πολιτικά δικαστήρια, με τη SportDay να υποστηρίζει ότι θα τους δοθεί τελεσίγραφο, με βάση κανονιστικό κομμάτι.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: