Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Διάστρεμμα ο Μάνταλος!!

Οι εξετάσεις στον Πέτρο Μάνταλο έδειξαν απλό διάστρεμμα κι όχι κάτι πιο σοβαρό, αλλά είναι αμφίβολο αν προλαβαίνει το ερχόμενο ματς της ΑΕΚ, εφόσον είναι την Κυριακή.

Διάστρεμμα ο Μάνταλος
Μια ακόμη εβδομάδα στο… άγνωστο άρχισε για την ΑΕΚ, αφού ακόμη ουδείς μπορεί να πει μετά βεβαιότητας αν θα υπάρξει αγωνιστική δράση στο τέλος της. Η «Ένωση» έχει να δώσει επίσημο ματς από τις 2 Νοεμβρίου και το ματς με τον Αχαρναϊκό στη Ριζούπολη και περιμένει ακόμη να διαπιστώσει αν το παιχνίδι με την Παναχαϊκή την Κυριακή θα διεξαχθεί κανονικά ή όχι λόγω της απόφασης της ΕΠΟ να μην ορίζει επ’ αόριστον διαιτητές.

Οι «κιτρινόμαυροι», πάντως, επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις και η είδηση της ημέρας ήταν ότι οι εξετάσεις που έκανε ο Πέτρος Μάνταλος μετά τον τραυματισμό του στον αστράγαλο στο φιλικό με τον Παναθηναϊκό το Σάββατο δεν έδειξαν κάτι χειρότερο από τις αρχικές εκτιμήσεις. Ο νεαρός μέσος έχει υποστεί διάστρεμμα και ήδη άρχισε θεραπεία, αλλά η συμμετοχή του στο προσεχές παιχνίδι θα φανεί τις επόμενες ημέρες.

Διαθέσιμος είναι και πάλι ο Νίκος Γεωργέας, που είχε το χρόνο να αποθεραπευτεί, ενώ ατομικό πρόγραμμα συνεχίζει ο Άρης Σοϊλέδης. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί την Τρίτη (10:00). *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: