Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Στο… τραπέζι με τον Μπεργκ!!

Ξεκίνησαν οι συζητήσεις για την αναπροσαρμογή και επέκταση του συμβολαίου του Μπεργκ με τον Παναθηναϊκό, με τον Λεωνίδα Βόκολο να μιλά με τους εκπροσώπους του Σουηδού στράικερ.

Στο… τραπέζι με τον Μπεργκ!
Χωρίς την πίεση που δημιουργεί ο χρόνος, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού και οι εκπρόσωποι του Μάρκους Μπεργκ κάθονται στο ίδιο τραπέζι κι έχουν μια πρώτη κουβέντα για το μέλλον του Σουηδού στο «τριφύλλι».

Άγχος φυσικά δεν υπάρχει, όχι γιατί μιλάμε για κάποια τελειωμένη υπόθεση, αλλά διότι ο επιθετικός της ομάδας δεσμεύεται για 2,5 χρόνια ακόμη με τους «πράσινους».

Η σκέψη της διοίκησης του Παναθηναϊκού είναι να επιβραβευθεί ο ποδοσφαιριστής για τη μεγάλη προσφορά του ως τώρα και παράλληλα να βελτιωθούν οι οικονομικές απολαβές του ως ένδειξη αναγνώρισης προς το πρόσωπό του.

Παράλληλα, στον Σουηδό θα προταθεί η επέκταση κατά ένα έτος του υπάρχοντος συμβολαίου του που λήγει το καλοκαίρι του 2017, ενώ θα υπάρξει και προσπάθεια να μειωθεί και το ποσοστό σε περίπτωση μεταπώλησης που διατηρεί αυτήν τη στιγμή ο Μπεργκ.

Σε κάθε περίπτωση, είναι πολύ δύσκολο να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις, αν και το κλίμα είναι θετικό αφού και οι δύο πλευρές έχουν εκφράσει πολλές φορές την αλληλοεκτίμηση τους και τη διάθεση για πολυετή συνεργασία. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: