Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Μέξας: «Παίζει ωραίο μπάσκετ ο Παναθηναϊκός»

Την ενόχλησή του για το γεγονός ότι οι παίκτες του παράτησαν την αναμέτρηση όταν ο Παναθηναϊκός βρήκε ρυθμό, εξέφρασε ο Κώστας Μέξας μετά την ήττα του ΚΑΟΔ.

Μέξας: «Παίζει ωραίο μπάσκετ ο Παναθηναϊκός»
Απογοητευμένος από την αντίδραση των παικτών του ΚΑΟΔ, όταν ο Παναθηναϊκός βρήκε το ρυθμό του, ήταν ο Κώστας Μέξας μετά την ήττα των Δραμινών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Μέξας:

«Καταρχάς θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό και στον κόουτς τόσο για τη σημερινή εμφάνιση της ομάδας όσο και για τη γενική της εικόνα. Παίζει ωραίο μπάσκετ, έχει αρχές και ακολουθεί πιστά το πλάνο του προπονητή γι’ αυτό και βελτιώνεται συνεχώς. Για εμάς ήταν ένα τεστ το σημερινό παιχνίδι. Μπήκαμε χωρίς συγκέντρωση στον αγώνα, αλλά κάποια στιγμή βρήκαμε ρυθμό. Δυστυχώς, στο τελείωμα του δευτέρου δεκαλέπτου και στις αρχές του τρίτου ο Παναθηναϊκός βρήκε ρυθμό μέσα από δικά μας λάθη και άστοχα σουτ. Η δική μας αντίδραση ήταν κακή αφού παρατήσαμε το παιχνίδι, κάτι που μας ενοχλεί. Η ομάδα απαρτίζεται από πολλά νέα παιδιά, τα οποία για να αλλάξουν επίπεδο πρέπει να παίζουν δυνατά για 40 λεπτά. Δεν αντιδράσαμε σωστά όταν τα πράγματα στράβωσαν. Υπήρχαν στιγμές που στην επίθεση γυρίσαμε καλά την μπάλα. Η άμυνά μας όμως δεν ήταν καλή. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο ματς με τον Ολυμπιακό και θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται γι’ αυτό. Θέλουμε μέσα από αυτή τη διαδικασία η ομάδα να παρουσιαστεί κατάλληλα στη συνέχεια».

Ο Έρικ Άτκινς, από τη μεριά του, ανέφερε: «Ο Παναθηναϊκός έκανε ένα πραγματικά πολύ καλό παιχνίδι, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Ειδικά στην τρίτη περίοδο εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας και έτσι πήρε αυτή τη μεγάλη διαφορά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: