Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Τα’ σπασαν στου Σπάθα!!

Σημαντικές υλικές ζημιές προκάλεσαν άγνωστοι τα ξημερώματα στα γραφεία που διατηρεί η οικογένεια Σπάθα στην Αμφιάλη. Πολλοί συνδέουν το περιστατικό με τα όσα γίνονται στο χώρο της διαιτησίας.

Τα’ σπασαν στου Σπάθα!
Ένα ακόμη περιστατικό βίας σε βάρος διαιτητή. Δέκα μέρες μετά τον ξυλοδαρμό του Χριστόφορου Ζωγράφου, ήρθε η είδηση πως τα ξημερώματα της Δευτέρας, άγνωστοι εισέβαλαν στα γραφεία της οικογένειας Σπάθα στην Αμφιάλη και προκάλεσαν σοβαρές υλικές ζημιές.

Οι εισβολείς παραβίασαν τη θωρακισμένη πόρτα και τα έκαναν γυαλιά καρφιά, ενώ αφαίρεσαν ένα μικρό χρηματικό ποσό κι όχι κάποια αντικείμενα (π.χ. λάπτοπ), πράγμα που δείχνει πως σκοπός τους δεν ήταν η ληστεία. Οι άγνωστοι αποχώρησαν χωρίς να αφήσουν ίχνη, καθώς είχαν προνοήσει να καταστρέψουν τις κάμερες ασφαλείας.

Λίγη ώρα μετά την εισβολή έφτασε στο χώρο ο Ηλίας Σπάθας και η αστυνομία. Σημειώνεται πως τα γραφεία της οικογένειας είχαν παραβιαστεί και πριν από τέσσερα χρόνια.

Το περιστατικό συνδέεται με τα όσα συμβαίνουν στο χώρο της διαιτησίας και του ελληνικού ποδοσφαίρου γενικότερα. Υπενθυμίζεται πως ο Ηλίας Σπάθας ήταν διαιτητής στον πολυσυζητημένο αγώνα Αστέρας-Ολυμπιακός (0-0), όπου υπήρχαν έντονα παράπονα των γηπεδούχων για τα σφυρίγματά του.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: